Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ... ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

 

Ο σκύλος δεν ντρέπεται να καβαλήσει την σκύλα μπροστά σ’ άλλους. Σε σκύλους και ανθρώπους. Γιατί; Δεν παίζουν κανόνες απαγορευτικοί, savoir vivre, ηθική, ντροπή, σεμνότητα, όλα αυτά που κατασκεύασε ο άνθρωπος. Ο σκύλος έχει συμπεριφορά παρορμητική, εντελώς φυσική, είτε γαβγίζει, είτε πηδάει.

Η φύση της γυναίκας ζητάει απ' αυτήν να είναι και «πρόστυχη», και «ανώμαλη» στη σεξουαλική της συνάντηση με τον άνδρα. Δεν το κάνει, όμως. Ντρέπεται. Επειδή δεν είναι σκύλα, είναι από σπίτι, όχι του δρόμου ένα πλάσμα. Μην την πει ο άλλος ότι είναι πουτάνα. Γαμιόλα.

Πριν εκατομμύρια χρόνια, πριν δισεκατομμύρια χρόνια, η γυναίκα γαμιότανε σα σκύλα και ο άνδρας γαμούσε σα σκύλος. Σα ζώο. Το ένστικτο τους οδηγούσε. Με βία, χωρίς τρυφερότητες και λόγια γλυκά, την άρπαζε ο αρσενικός και σε ένα-δύο λεπτά τελείωνε τη δουλειά. Εποχές προϊστορικές, τότε που οι άνθρωποι δεν είχαν καν ιδέα πώς το παιδί γεννιέται μετά από την σωματική επαφή.

Στο θέμα μας. Ο πολιτισμός χρειαζόταν θρησκείες. Και νόμους. Και τρόπους καλής συμπεριφοράς. Η φύση, όμως, είναι φύση. Όσο κι αν την πνίγεις, έχει την αστείρευτη δύναμη της.

Η φύση, λοιπόν, της γυναίκας, η βιολογική κατασκευή της απαιτεί και τρέλες και ακρότητες στο γαμήσι. Το... πρόβλημα είναι ότι ο μεν άνδρας δεν το γνωρίζει, επειδή γι’ αυτόν είναι απλούστερη η σεξουαλική διαδικασία. Η δε γυναίκα δειλιάζει, πιο σωστά ούτε καν σκέπτεται να ζητήσει από τον άλλον να κάνουν «ερωτικά παιχνίδια». Να πειραματιστούν. Σε νέα κόλπα, με τη... βοήθεια και κάποιων... αντικειμένων, ακόμα και τρίτου προσώπου στο έργο.

Οι μαλάκες οι επιστήμονες χρειάστηκε να κάνουν έρευνες για να διαπιστώσουν σήμερα, με καθυστέρηση αιώνων ότι η γυναίκα είναι στη φύση της πιο παιχνιδιάρα. Ο άνδρας είναι ο μαλάκας της αιωνιότητος. Βλέπει την άλλην για ξεκοκωλιάρα, πολυμεταχειρισμένη αν το ευχαριστιέται, αν θέλει κι’ άλλο, αν ζητήσει και μια «ποικιλία».


Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΠΕΟΣ!