ΣΤΟ ΣΕΞ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!

 

Το ότι σου σηκώνεται επιτόπου, με τη μία είσαι ετοιμοπόλεμος, δεν σημαίνει ότι ξέρεις το μάθημα από τα 18 κιόλας, από τα 25 σου. Μην είσαι μαλάκας! Επόμενο να γνωρίζεις περισσότερα στα 30 σου απ’ όσα στα 20 χρόνια σου. Αν πάλι, στα 45 π.χ. είσαι το ίδιο όπως στα 35, ε, τότε είσαι μαλάκας. Ο μαλάκας.

Μαθαίνεις. Βελτιώνεσαι. Το τετράποδο, το ζώο ενεργεί από ένστικτο. Εσύ, το δίποδο, βάζεις σκέψη, γίνεσαι όλο και καλύτερος μάστορας στην τέχνη της συνουσίας.

Λέγαμε ότι δεν είσαι προβληματικός στη στύση. Την έχεις! Κάθε φορά. Δεν σε προδίδει το εργαλείο. Μην πεις, όμως, ότι είσαι και ξεφτέρι στη δουλειά, ότι δεν έχεις ανάγκη τίποτα άλλο! Ότι κυκλοφορείς χωρίς τσίμπλες στα μάτια, στο αχανές θέμα του σεξ.

Δεν σου σηκώθηκε. Κανένα πρόβλημα! Μην κοπλεξάρεσαι. Μην πανικοβάλλεσαι. Δεν θίγεται ο ανδρισμός σου. Ούτε το κορίτσι θα σκεφθεί πώς δεν την γουστάρεις. Αρκεί να συνεχίσεις να της φέρεσαι τρυφερά. Αισθησιακά. Ερωτικά.

Ένα φιλί στην γυναίκα διώχνει επιτόπου από τη μνήμη της την αδυναμία σου εκείνη τη στιγμή να σου σηκωθεί. Συμβαίνει. Δεν τρέχει κάστανο. Ένα χάδι, μια αγκαλιά, και κυρίως μια γλυκειά κουβέντα στο αυτί της είναι η «απάντηση» σου στο άξιτεντ.

Εκείνη θέλει να ξέρει ότι σ’ αρέσει. Ότι της είσαι επιθυμητή. Ε, αυτό δεν θα το καταλάβει μόνον με τη σκλήρυνση του πέους. Γι αυτό χρειάζεται να έχεις εμπιστοσύνη στο... πουλί σου, ακόμα κι αν μια φορά, κάποια φορά, δεν σηκωθεί.

Μια άλλη μαλακία που παίζει στους άνδρες είναι ότι οι γυναίκες ψοφάνε για διάρκεια. Όσο γίνεται περισσότερο να κρατάει το γαμήσι. Όχι, κύριε. Εκείνη φθάνει στην απόλυτη ικανοποίηση ακόμα κι αν μείνεις μέσα της μόνο πέντε λεπτά. Το έργο είναι άσχετο με το χρόνο. Και τρία λεπτά φθάνουν και περισσεύουν.

Μη ξεχνάς ότι το γαμήσι δεν ξεκινάει από τη διείσδυση που αυτή όσο κρατήσει, δύο λεπτά, δέκα λεπτά. Η ιεροτελεστία αρχίζει από την προθέρμανση, από τα προκαταρκτικά, που αυτά δεν υπακούν σε χρονικούς περιορισμούς, ούτε σε χρονικές επιταγές.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΤΗΝ... ΑΥΝΑΝΙΣΕΙΣ, ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ;