ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ, ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ!

 

Μια είδηση χρήσιμη. Να το λέμε. Όταν ένα κάρο άχρηστα πράματα τρώς στη μάπα, στο σερφάρισμα στο διαδίχτυο. Αξίζει τα λεφτά του αυτό που διάβασα με τη μαγκιά της Οξάνα. Πρόκειται περί αρσιβαρίστριας, η πιο ξακουστή, η πιο δυνατή στη Σιβηρία. Ένας χάλιας δεν την ήξερε και το σκυλομετάνοιωσε.

Οξάνα Κοσέλεβα. Σου ρίχνει χαστούκι και οι μασέλες γίνονται αεροπλάνο, ψάξε να τις βρεις. Το κορίτσι δεν έχει χέρι, σιδερικό είναι αυτό που κρέμεται από τον ώμο της.

Δεν ξέρεις τι κρύβεται σ’ ένα άγνωστο άνθρωπο. Αυτή είναι η χρησιμότητα, που λέγαμε, της είδησης. Του ρεπορτάζ με πρωταγωνίστρια την Οξάνα. Δέν ξέρεις τι μπορείς να πάθεις από άτομο που δεν σου γεμίζει το μάτι.

Σε χώρο πάρκιν ο χάλιας κάνει μαγκιές με το αυτοκίνητό του λες κι είναι μόνος. «Είσαι καλά;...» του ξηγιέται με το μαλακό η 34χρονη Οξάνα και εισπράττει ειρωνεία και «κάνε μας τη χάρη, κυρά μου...».

«Σοβαρέψου...» του συστήνει η Οξάνα. Ο άλλος το χαβαλέ του. «Ποιά είσαι, μωρή... , άϊ παράτα με, τράβα τη μύξα σου...», κάτι τέτοια αλανιάρικα.

Ούτε που κατάλαβε ο μυτζήθρας πώς και πότε βρέθηκε μέσα στο... πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Εκεί τον έχωσε η Οξάνα.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ