ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΘΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ;

 

Τελικά, η Αθήνα θα αποκτήσει τζαμί. Μουσουλμάνικο τέμενος. Απ’ αυτή τη λέξη βγήκε αυτό που λέμε τεμενάς, τεμενάδες. Επί του θέματος.

Έχουν γίνει πολλοί οι πιστοί του Μωάμεθ στην ελληνική πρωτεύουσα και οι άνθρωποι χρειάζονται έναν τόπο λατρείας. Ένα τζαμί. Και επειδή άργησε πολύ, πάρα πολύ να κτιστεί αυτό το κανονικό τζαμί στον Βοτανικό, σε διάφορα σημεία της πόλεως φτιάχτηκαν πρόχειροι χώροι για να εκκλησιάζονται οι μωαμεθανοί.

Μία ερώτηση. Όλους αυτούς τους σεβαστούς για τη θρησκευτικότητά τους και για το δόγμα τους μωαμεθανούς, τους κάλεσε η Ελλάδα να ‘ ρθουν στη χώρα μας; Όχι. Άλλη ερώτηση. Πόσοι από τους μουσουλμάνους που μπουκάρησαν στην Ελλάδα είχαν ζητήσει είσοδο για μόνιμη εγκατάσταση, για εργασία στην χώρα μας; Ούτε το 10%. Οι άλλοι είναι «εισβολείς».

Δεν μιλάω για τους πρόσφυγες, τους δυστυχείς που έτσι κι αλλοιώς υποχρεώθηκαν να αφήσουν τα σπίτια τους, τα καφενεία τους, να ξεπατριστούν. Μιλάω για τους παράνομους που βρήκαν τον παράδεισο της παρανομίας στην Ελλάδα. Στη χώρα μπουρδέλο, όπου οι Έλληνες τους έδωσαν δουλειά παρ’ ό,τι είχαν να κάνουν με άτομα χωρίς χαρτιά.

Ερώτηση. Το τζαμί στο Βοτανικό θα μειώσει την εγκληματικότητα των μεταναστών; Παπάρια! Κανονικά, πηγαίνοντας στο τζαμί θα έρχονται πιο κοντά στον Θεό και τον προφήτη του Μωάμεθ, άρα θα κάνουν λιγότερες αξιόποινες πράξεις. Παπάρια. Όσο ο χριστιανισμός κάνει ενάρετους κάποια καθάρματα που την πέφτουν στις γριούλες να τους βουτήξουν το φτωχό τους κομπόδεμα, άλλο τόσο θα κάνει δουλειά και ο μωαμεθανισμός.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΘΑ ΔΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ