ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΦΤΥΛΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Μιλάμε για χοντρή πλάκα. Πιο χοντρή δεν γίνεται. Πέρυσι στην Κέρκυρα ο πρωθυπουργός της πρώτης φοράς αριστερά μίλησε για τον Άγιον Φως και γενικά το παραμύθι της Αναστάσεως του Κυρίου, όπως ο κάθε προηγούμενος πρωθυπουργός. Ε, όχι ακριβώς το ίδιο. Περισσότερο θεούσα εμφανίστηκε με τα λόγια του τα σεβαστά ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς γραβάτα και με μια κεράκλα στο χέρι (φώτο).

Γελοίο σκηνικό. Με κερί Τσίπρας και από δίπλα Φλαμπουράρης, άλλος αριστερός αυτός. Ένας Τσίπρας πάντα χωρίς γραβάτα, διότι πάντα παραμένει συνεπής στην αντισυμβατικότητά και την αριστεροσύνη του, ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει σαν αγιορίτης μοναχός. Τόσο χριστιανικά. Τόσο χριστιανοβαρεμένα. Όπως… ακριβώς έκανε κι όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Το μόνο που δεν είχε πει ο Τσίπρας, ο πρώτος, ο μοναδικός από το 1821 πρωθυπουργός που δεν ορκίστηκε στο Ευαγγέλιο, πως το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα είναι αριστερό. Είναι αντιμνημονιακό
Φέτος στην Τήλο περιμένουμε τι θα πει ο Τσίπρας, ο πολιτικός που δεν προσκυνάει μόνο τους δανειστές αλλά και ό,τι άλλο... πιστεύει.


Διαβάστε ακόμα

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΡΙΣΗ!