ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΑ

 

Όποτε δολοφονείται μπράβος της νύχτας έρχεται στη σκέψη μου η κουβέντα φίλου μου μπάτσου, με πλάκα τα γαλόνια, αν και δεν τα φορούσε ποτέ διότι δεν τον θυμάμαι με στολή. «Αυτά τα ξεκαθαρίσματα ανάμεσα στις συμμορίες βοηθάνε την αστυνομία...» μου είχε πει ο φίλος μου αξιωματικός με ολοφάνερη την αδιαφορία του για ένα, τότε, φρέσκο φονικό σεσημασμένου στον υπόκοσμο.

Έχω κι εγώ το σχόλιό μου για το συμβόλαιο θανάτου του 47χρονου Βασίλη Γρίβα,έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά, όπου μόλις είχε αφήσει το παιδί του. Με ενόχλησε ο τόπος της εκτέλεσης του συμβολαίου. Όχι, κύριοι, μπροστά σε ανήλικα παιδιά.

Υπάρχει κώδικας. Που τον τηρούν και στις βρωμοδουλειές τα μεγαλύτερα καθάρματα. Όπως ισχύει η φροντίδα να μην υπάρξουν «παράπλευρες απώλειες». Αποφασίσατε να «στείλετε» τον μποντυμπηλντερά, με τον οποίον δικαίως ή αδίκως έχετε προηγούμενα. Κόψτε το λαιμό σας! Βρέστε την κατάλληλη ευκαιρία να του κάνετε κουμπότρυπες στο κορμί, όχι η σφαγή κοντά σε μαθητές του δημοτικού.

Ο δολοφονημένος μπρατσάς είχε πυροβοληθεί και στο παρελθόν από «αγνώστους» κι ήταν «γνωστός» στην μπατσία. Είχε κάνει και σε φυλακή.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΕΥΠ Ο... ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ