Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΚΑΙ ΜΠΡΙΤΖΙΤ

 

Σαρλ ντε Γκώλ ο δεξιός, Φρανσουά Μιτεράν ο αριστερός. Οι δύο κορυφαίες πολιτικές προσωπικότητες της μεταπολεμικής Γαλλίας. Με καθυστέρηση 32(!) χρόνων οι Γάλλοι πληροφορήθηκαν ότι ο Μιτεράν επί 34 χρόνια και μέχρι το τέλος της ζωής του, διατηρούσε συναρπαστική ερωτική σχέση, μάλιστα εν γνώσει της γυναίκας του και ακόμα ότι είχε εξώγαμη κόρη.

Τι κρύβει ο... έρωτας του νέου προέδρου της Γαλλίας, του 39χρονου Εμανουέλ Μακρόν με την 64χρονη Μπριτζίτ Τορνιέ; Μετά από πόσα χρόνια οι Γάλλοι θα μάθουν την αλήθεια μίας τόσο...περίεργης σχέσης άνδρα και γυναίκας;

Ο σοσιαλιστής Μιτεράν, μέγας γαμίκος, πατέρας δύο γιων, στα 46 του γνωρίζεται με την 19χρονη φοιτήτρια Αν Πενζώ, της οποίας οι ερωτικές επιστολές στον άνδρα της ζωής της, τον Μιτεράν, δημοσιεύτηκαν πρόσφατα μετά το θάνατο της. Η Αν Πενζώ δεν παντρεύτηκε ποτέ, «σύζυγος» της ήταν ο κατά 27 χρόνια μεγαλύτερος της Μιτεράν (1916-1996).

Ο Μακρόν δεν πήγε ποτέ με γυναίκα πριν γνωρίσει την κατά 25 χρόνια μεγαλύτερη του Μπριτζίτ Τορνιέ, ήδη πρώτη κυρία της Γαλλίας. Παντρεύτηκαν το 2007. Μετά από πόσα χρόνια ο κόσμος θα μάθει, αν μάθει τι τους συνδέει. Υπάρχει πράγματι έρωτας ανάμεσα τους ή κάποιο... «συμβόλαιο τιμής» που κρύβει ανομολόγητες αλήθειες.


Διαβάστε ακόμα:

100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ