Οριστε, περαστε! Στο σπιτι του Λε Πα

 

Υστέρα από σαράντα χρόνια ξενύχτι στις πίστες, στις αρπαχτές της επαρχίας, και σε ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας, ο Λευτέρης Πανταζής εκτός από τεράστια περιουσία έχει και ένα σπίτι… παλάτι. Παλάτι δικής του έμπνευσης, που δεν θυμίζει καθόλου τα παλάτια του Δυτικού κόσμου. Μάλλον προς Σαράϊ πάει το πράγμα…..

Στα νότια προάστια έχει φτιάξει ένα σπίτι ακριβώς όπως το ήθελε: Τρείς όροφοι, σαλόνια, γραφεία, πιάνο με ουρά, χαλιά και δέρματα ζώων, πίνακες ζωγραφικής με τον εαυτό του, πισίνα, κόκκινες κουρτίνες, κόκκινοι καναπέδες… υπερπαραγωγή σου λέω κούκλα μου. Διάβασα ένα άρθρο που έγραφε ότι χρειάστηκε να περιμένει πέντε χρόνια για να πάρει το κλειδί στο χέρι, αφού έπρεπε πρώτα να εξασφαλίσει το οικόπεδο στο οποίο θα χτιζόταν το οίκημα των 600 τ.μ. (εδώ πέφτει συγκινητική μουσική) Το οικόπεδο είχαν στην ιδιοκτησία τους δύο γυναίκες μεγάλης ηλικίας, οι οποίες όταν τον είδαν να κλαίει σε τηλεοπτική εκπομπή μιλώντας για τη μητέρα του, αποφάσισαν να του το πουλήσουν και να επιστρέψουν την προκαταβολή σε έναν άλλο που ήδη το είχε καπαρώσει!

Και τα συνεργεία έπεσαν με τα μούτρα. Σχέδια, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, φίλοι φίλων, θαυμαστές…. ότι καλύτερο για τον Λε Πα μας. Έτσι έχτισε εξολοκλήρου το σπίτι σύμφωνα με τις επιθυμίες που είχε, αφού τα φτωχικά χρόνια που έζησε τον έκαναν να θέλει να προσφέρει μια άνετη ζωή στην κόρη του Κωνσταντίνα αλλά και στην μητέρα της (Ζώζα Μεταξά). Τα σχέδια του ζευγαριού ήταν να αποκτήσουν δυο ή τρία παιδιά, γι' αυτό ήθελαν ένα σπίτι άνετο, με μεγάλο σαλόνι για να υποδέχονται τους φίλους τους. Άλλα τα σχέδια όμως που κάνουν οι άνθρωποι κι’ αλλά συμβαίνουν….. Μοναχοπαίδι η Κωνσταντίνα….

Διαβάστε την συνέχεια στο…nikosonline.gr