ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Σ’ ΕΝΑ ORIGINAL SEX PARTY!

 

Τι κάνεις σ’ ένα χώρο όπου όλοι μια σκέψη έχουν. Μια επιθυμία. Εϊτε βρέθηκαν εκεί με δική τους πρωτοβουλία, είτε ανταποκρίθηκαν σε πρόσκληση. Είτε πήγαν σόλο, είτε με παρέα. Είτε είναι παντρεμένοι, είτε όχι.

Sex party. Πιο ξεκάθαρο δεν γίνεται. Που σημαίνει ότι δεν είναι σωστό μια γυναίκα, εκείνη τη βραδιά, να αποκρούει το φλερτ ενός άνδρα μετά τον άλλον. Ούτε ένας άνδρας να κάνει τον δύσκολο. Δεν πάει έτσι. Εκτός κι αν δεν ξέρουν που βρίσκονται.

Μη γίνει παρεξήγηση. Μιλάμε για original sex party, δηλαδή για νορμάλ καταστάσεις. Όχι βίτσια, ούτε όργια με παρτούζες και μπλεξίματα σε gay ζευγαρώματα. Όχι, τέτοια. Αυτά σε άλλες... συνεστιάσεις.

Αλήθεια, φαντάστηκες ποτέ τον εαυτό σου σε τέτοιο πάρτυ, εσύ ο πρωτάρης; Όπου έχεις την ευκαιρία να κάνεις αθώο σεξ, όμως καυτό, και εντελώς απελευθερωμένος. Να συνουσιαστείς με άλλο άτομο, το οποίο επίσης συνειδητά βρίσκονται εκεί, μόνον για να απολαύσεις τις ηδονές που υπόσχεται η σεξουαλική επαφή.

Επαναλαμβάνω, μη γίνει παρεξήγηση, sex party. όχι για να γίνει ανταλλαγή συντρόφων. Όχι για να βρεις γκόμενο, γκόμενα. Όχι να κάνεις σχέση με προοπτική κι όχι.

Οι οπαδοί του κλασικού sex party δεν είναι πεινασμένοι σεξουαλικά, δεν υποφέρουν από αγαμία. Απλά, αισθάνονται το σεξ πιο ολοκληρωμένα, πολύ καλύτερα απ’ ό,τι με τον, με την σύντροφό τους. Με τον, με την σύζυγό τους.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΙ ΕΣΩΡΟΥΧΟ ΦΟΡΑΣ ΠΡΙΝ… ΓΔΥΘΕΙΣ