Η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΙΑΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ

 

Παγκόσμια περίπτωση αυτή του 32χρονου καθηγητή της Ιστορίας, Ευτύχη στο όνομα, που χάριζε σεξουαλική ευτυχία σε πολλές γυναίκες παντρεμένες, με κι όχι προβλήματα στο γάμο τους, με συζύγους που τους είχαν βαρεθεί κι όχι. Όλες όσες ξάπλωσαν με τον Ευτύχη τον λάτρεψαν, γιατί εκτός από ιδανικός εραστής ήταν και παιδί πρώτο με τα όλα του.

Η ιστορία του νεαρού καθηγητή έγινε πασίγνωστη σε μια μικρή πόλη της Βορείου Ελλάδος, όπου εκεί βρέθηκε με δυσμενή μετάθεση, μετά από καταγγελίες κάποιων γονέων ότι ερωτοτροπούσε με τις κόρες του. Η αλήθεια είναι ότι ο Ευτύχης δεν είχε αφήσει θηλυκιά... μαθήτρια. Και ποια δεν ήταν καψούρα μαζί του!

Ορκίστηκε στον εαυτό του να μην υποπέσει πάλι στο ίδιο “παράπτωμα”, όσο κι αν κάποια μαθήτρια του πολιορκήσει στο λύκειο που βρέθηκε. Δύσκολο, όμως ο Ευτύχης τα κατάφερε, δεν υπέκυψε στον πειρασμό. Άντεξε και στο ανοικτό, ασφυκτικό φλερτ 17χρονης, από την οποία, τελικά, ζήτησε να τον επισκεφθεί η μητέρα της.

Με τον πιο διακριτικό τρόπο ο Ευτύχης στο γραφείο καθηγητών μίλησε στην μητέρα για την “ανώριμη” συμπεριφορά της κόρης της, η οποία βέβαια θα χρειαστεί να είναι περισσότερο επιμελής με τα μαθήματα κ.λ.π. κ.λ.π. Η μητέρα, όπως όλοι στην πόλη, είχε ακούσει πολλά για τον γλυκό, τον γοητευτικό καθηγητή και σ’ αυτή τη συνάντηση, με δική της πρωτοβουλία, έδωσε... συνέχεια.

Αυτό ήταν! Έγινε η αρχή. Η ερωτική σκυταλοδρομία! Η μια μετά την άλλη οι μητέρες μαθητών και μαθητριών έπιαναν τη… σκυτάλη του Ευτύχη. Μέχρι που στράβωσε η δουλειά, και ξέσπασε το σκάνδαλο.

Μια αγάμητη γεροντοκόρη ζήτησε από την αδελφή της, που κι εκείνη είχε “γνωρίσει” τον καθηγητή, να την “βολέψει” κι αυτήν. Ο Ευτύχης δεν ήθελε να κάνει... υπερωρίες, μάλιστα με μια κακοφτιαγμένη όπως η γεροντοκόρη, κι αυτή η άτιμη έκανε τη ζημιά. Παρακολουθούσε το σπίτι του και φωτογράφιζε όσες μητέρες τον επισκέπτονταν. Τις έδωσε σε εφημερίδες κι έγινε το σούσουρο.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΗΝ... ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ