ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΣΤΟ ΣΕΞ

 

Μεγάλη κουβέντα. Την είπε η οσκαρική ηθοποιός Γουϊνεθ Πάλτροου, μία γυναίκα που γνώρισε αρκετούς άνδρες, αλλά όπως η ίδια παραδέχεται δεν ήταν… καλή στο κρεβάτι. «Το κατάλαβα, έστω και αργά, ότι χρειαζόμουν να δουλέψω το σεξουαλικό κομμάτι της ερωτικής σχέσης…».

Τα γράφω σε ελεύθερη μετάφραση, όχι επί λέξει, όσα είπε η 45χρονη χολυγουντιανή σταρ, η οποία, υποψιάζομαι την ενδιαφέρει πλέον ο έρωτας κι όχι τόσο η καριέρα της στο σινεμά.

Ποια, όμως, είναι η τεράστια κουβέντα της Gwyneth Paltrow; «Το Νο1 στον άνθρωπο είναι η ποιότητα στην ερωτική σχέση. Τότε η ζωή σε κάνει πετυχημένο, πλούσιο, χαρούμενο!». Τόσο απλή, τόσο σπουδαία κουβέντα. Ποια δόξα, διασημότητα, καριέρα και χρήματα. Η ευτυχία κερδίζεται όταν η σχέση σου σε γεμίζει μ’ όλα εκείνα που κάποιος αποζητά μακριά και έξω και από τον έρωτα. Δίνω μία συνέχεια, πάντα σε ελεύτερη μετάφραση, στο φιλοσοφικό απόσταγμα ζωής της ηθοποιού, που χώρισε το 2016 από τον σύζυγό της, έναν βρετανό μουσικό.

Η κουβέντα της ηθοποιού ''άνοιξε'' όταν την ρώτησαν για τον τρίχρονο δεσμό της στο παρελθόν με τον Μπράτ Πητ, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη και χώρισαν το 1997. Με τη δική της ευθύνη και αφού, όπως η ίδια εξομολογείται, πλήγωσε τον άλλον.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΑΜΕΛΑ ΑΝΤΕΡΣΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙ ΚΑΤΩ