ΑΠΩΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΟ... ΣΥΖΥΓΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΤΟΥ ΣΕΞ

 

Το ακούς και λες Αυτά δεν γίνονται ούτε στο σινεμά. Κι όμως, ο άνθρωπος είναι ικανός να οδηγηθεί σε εντελώς απρόβλεπτα μονοπάτια από την ανάγκη του για σεξ. Από την επιθυμία του να απολαύσει αυτό που, έστω αργά, γνώρισε με τη σεξουαλική επαφή.

Πετυχημένος χρηματιστής στη χρυσή εποχή ο 50χρονος Ιάσων, κερδίζει πολλά λεφτά και η καθημερινότητα του βρίσκεται κάτω από διαρκή πίεση. Εύκολα έπεσε στην κόκα και στα χάπια προκειμένου να ελέγχει την ενέργεια του, να κρατάει και διαύγεια στη δουλειά του.

Πέρασε ενάμισυ χρόνο από τότε που έχει να πλησιάσει πραγματικά την 40χρονη σύζυγό του. Κάποια στιγμή της εξομολογήθηκε…

- Μαντώ, δεν μπορώ…, έχω εθιστεί στην παρτούζα. Το ξέρεις ότι σ’ αγαπώ, δεν θέλω να σε χάσω. Με όποια το κάνω δεν έχω κανένα συναίσθημα, αλλά δεν μου ρχεται, δεν μου σηκώνεται με μια μόνο γυναίκα, ακόμα και μαζί σου…

Τι κάνει η Μαντώ; Να αρχίσει να ξενοπηδιέται, δεν το θέλει. Να μείνει στη δίαιτα, ούτε αυτό είναι η λύση. Με βαρειά καρδιά ακολούθησε τον Ιάσωνα σε μία κυριλάτη παρτούζα. Αηδίασε. Το σκυλομετάνοιωσε. Έλα, όμως, που δεν είχε άλλη επιλογή. Έτσι, μαζί με τον άνδρα της, και δεύτερη φορά έκανε ομαδικό σεξ. Άρχισε να της αρέσει, να το σκέπτεται με λαχτάρα πότε να το επαναλάβει, με νέους παρτεναίρ, με διαφορετικά βίτσια.

Κάτι την χαλούσε την Μαντώ σ' αυτή την εμπειρία με όλο καινούργιες ποικιλίες και μπερδέματα. Ο άντρας της! Ναι, αυτό είναι, δεν τον ήθελε μέσα στα πόδια της. Να την βλέπει τι κάνει με άλλον, με άλλους αρσενικούς. Ούτε και σ' εκείνη της άρεσε να βλέπει τον Ιάσωνα να κάνει στοματικό σε μια, πρωκτικό σε μια άλλη. Τέλος! Στο εξής θα πηγαίνει μόνη της σε sex party, να χαίρεται δίχως τον σύζυγό της το αρχαίο σπορ της παρτούζας.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ