ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΒΙΤΣΙΑ, ΔΕΝ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ

 

Έμαθαν το όργιο στην ερωτική πράξη, καλόμαθαν να την ψάχνουν σε νέα κόλπα. Είναι ανοικτοί σε κάθε τι καινούργιο, να δοκιμάσουν το ''κάτι άλλο''. Η φύση χαρίζει ηδονές στο σώμα με τη συνουσία, με την επαφή μ' άλλο άτομο. Γιατί, λοιπόν, να
κάνουν... αυτοαπαγόρευση κι έτσι να στερηθούν τη σεξουαλική απόλαυση;

Η αίσθηση της ντροπής και της ενοχής πάει περίπατο. Το ίδιο και ο φόβος της θείας τιμωρίας όταν ο άλλος, η άλλη χωρίς αναστολές, κάποιες φορές και δίχως φραγμούς, παραδίδεται σε βίτσιο σεξουαλικό. Αναίσχυντο, κολάσιμο για τους ηθικολόγους.

Τελικά, οι νόμοι του Θεού, όπως τους παπαγαλίζει το παπαδαριό, αλλά και οι επιταγές της κοινωνίας σύμφωνα με την ηθική της, δεν κατάφεραν στους αιώνες να αποτρέψουν τις σεξουαλικές ανωμαλίες. Τις ακρότητες.

Στο σεξ το ''νόμιμο'', με την σύζυγο, την σύντροφο, αλλά και το ''πειρατικό'' με την μυστική ερωμένη, δεν παίζει το δίλημμα ηθικό - ανήθικο, αμαρτωλό - ενάρετο. Και σε ανθρώπους, μάλιστα, που είναι καλοί χριστιανοί ή καλότατοι μουσουλμάνοι. Που πάνε κάθε Κυριακή στην εκκλησία και έχουν φόβο Θεού.

Οι έρευνες που γίνονται είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικές, με την έννοια να μη γίνεται πιστευτό πόσοι άνδρες και γυναίκες δοκιμάζουν συνειδητά, αποφασιστικά ''κάτι άλλο''. Κι όταν μπουν για τα καλά στο τραίνο της σεξουαλικής ευτυχίας, μάλιστα χωρίς να πληρώσουν το εισιτήριο... άνευ επιστροφής, δεν το μετανοιώνουν.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΣΟ ΑΝΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο… ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΣ;