ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΠΟΡΝΗ

 

Βάλτο βαθειά στο μυαλό σου, μεγάλε. Αν περνιέσαι για μεγάλος. Αν θες η άλλη να σε περνάει για μεγάλο, άσχετα αν δεν διαθέτεις βαρύ ούτε πορτοφόλι, ούτε όνομα. Η κουβέντα είναι σεξουαλική, όπως λέμε πολιτική, ποδοσφαιρική, καφενειακή.

Μας τα έχουν πρήξει με τις πολυμεταχειρισμένες εξυπνάδες γύρω από το μέγεθος. Για το ντοπάρισμα που χαρίζει το μπάνισμα της τσόντας. Για το ανέβασμα, όταν γίνεται η δουλειά, με το βρώμικο σπηκάζ. Και, βέβαια, για τα χάδια και τα φιλιά που είναι απαραίτητα πριν τη διείσδυση. Τα περίφημα ''προκαταρκτικά''.

Στο ρεπερτόριο είναι και τα ''μετακαταρκτικά''. Με το που ''τελειώνει'' ο αρσενικός. Όταν αυτός τελειώσει, τότε ''Καμπούρη, γράμματα''. Πως να συνεχίσει μόνη η κυρία, δεν γίνεται πια το πήγαινε - έλα. Γίνεται το άλλο, όμως. Επιβάλλεται να γίνεται το έργο με τα μετακαταρκτικά, που λεμε. Είτε η γυναίκα έφθασε, είτε όχι σε οργασμό.

Δεν πεθαίνει ποτέ η ρομαντική διάσταση του έρωτα. Ακόμα και να περιορίζεται στη σωματική επαφή, στη σεξουαλικά πράξη, που λένε. Μ' άλλα λόγια δεν κάνουμε σεξ μόνο διότι το έχουμε ανάγκη. Διότι είναι απαίτηση της σάρκας. του οργανισμού μας.

Ο άνδρας, λοιπόν, δεν το κάνει με τέτοιο τρόπο που να δίνει την εντύπωση στην σύντροφό του ότι την έχει για αντικείμενο σεξουαλικού πόθου, σεξουαλικής ικανοποίησης, όπως λένε οι κουλτουριάρηδες.

Τελείωσες, άδειασες το σωληνάκι και συνεχίζεις! Συμπεριφέρεσαι με τρυφερότητα στην γυναίκα. Δεν ανάβεις τσιγάρο. Δεν πίνεις μπύρα. Δεν κολλάς το μάτι στο ταβάνι. Ούτε παρλάρεις θέματα άσχετα μ' αυτό που μόλις συνέβη, γυμνοί και οι δυο σας.

Είπαμε. Συνεχίζεις να κάνεις έρωτα! Πιο σωστά ακριβώς τότε, αμέσως μετά την εκσπερμάτιση, από εκείνη τη στιγμή αρχίζεις να κάνεις έρωτα! Με γλυκόλογα. Με χάδια διαφορετικά, όχι άγρια και παθιασμένα. Με τον ερωτικό σου επίλογο υπογράφεις την κλάση σου στη συνουσία ως εραστής ουσίας και ποιότητος.


Διαβάστε ακόμα:

ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΕΡΑΣΤΗΣ ΓΙΑ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ