ΠΡΩΚΤΙΚΟ, Η ΟΔΟΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ

 

Βεβαίως υπάρχουν γυναίκες που γουστάρουν το από πίσω. Το κάνουν περισσότερο κέφι! Ένα ποσοστό, μάλιστα, αυτής της κατηγορίας των γυναικών εύκολα θα απατήσει τον σύζυγο, τον σύντροφο της, διότι ντρέπεται να του ομολογήσει πως είναι πρωκτόφιλη. Και, απελευθερωμένη, αναζητά την ικανοποίηση με τυχαίο εραστή.

Πως προέκυψε η επιθυμία, πιο σωστά η ανάγκη της σεξουαλικής απόλαυσης από πίσω; Επειδή ανήλικη ακόμα δεν ήθελε να χάσει την παρθενιά της και στον γκόμενο αντί του αιδοίου παρέδιδε το κλειδί στο πισωπόρτι. Οι σεξολόγοι το λένε ‘’μεταφορά ή μετακίνηση της ερωτογενούς ζώνης’’. Το κορίτσι εθίστηκε, άναβε με την σοδομία, την συνουσία από τη σούφρα της και σεξουαλικά νεκρώθηκε στην μπροστινή πύλη των θαυμάτων.

Τι κάνεις όταν η δικιά σου λέει ‘’όχι’’, δεν σε θέλει σουφρογάμη. Τον βλέπεις τον πισινό της τσιτωμένο μπαλόνι έτοιμο να σκάσει. Είναι προκλητικός, με γλουτούς σπαρταριστους και δεν κρατιέσαι, θες να ορμήξεις, να περάσεις την οδό των Σοδόμων.

Ξέρεις, από τα θρησκευτικά, τα Σόδομα, την αμαρτωλή πόλη που την κατέστρεψε ο Θεός. Όπως και την Γόμμορα. Έτσι βγήκε η λέξη σοδομισμός, σοδομιστής, δηλαδή ο ομοφυλόφιλος, ο σταχτομάγκαλος.

Επί του θέματος. Δεν γίνεσαι πιεστικός. Σε καμιά περίπτωση. Άφησε το να ‘ρθει το πράμα μόνο του. Μην επιχειρήσεις να το επιβάλλεις με θυμό, με βία. Ποτέ. Της είναι άγνωστος αυτός ο τρόπος στο σεξ. Διστάζει. Και φοβάται δικαιολογημένα ότι θα πονέσει, διότι ‘’εκεί’’ δεν υπάρχουν υγρά να διευκολύνουν τη διείσδυση, όπως στο αιδοίο.

‘’Δουλεύεις’’ ακριβώς στην συγκεκριμένη περιοχή, με χάδια, με φιλιά, με γλυκόλογα. Από την κωλοχωρίστρα στη βάση της σπονδυλικής στήλης και στα δύο λοφάκια. Δύσκολα να μη φτιαχτεί, να μην της περάσει η σκέψη πως κι ‘’εκεί’’ το σώμα προσφέρει ηδονή.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ!!!