ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΙΑΣ

 

Υποκρισία του κράτους με το… ενδιαφέρον του στον καπνιστή. Λέω για την απόφαση να αναγράφεται στο πακέτο των τσιγάρων ότι βλάπτει την υγεία το κάπνισμα. Τόσο στη ξεφτύλα το ‘χουν τον καπνιστή. Ότι δεν το γνωρίζει ο μαλάκας πώς κάνει κακό στον εαυτό του και του το… θυμίζει το καλό κράτος. Το οποίο, όμως, κερδίζει φράγκα από την πώληση τσιγάρων.

Άσε, ρε, που περιμένω από το κράτος να κάνει τη δουλειά του μ’ αυτές τις κοροϊδίες. Άλλα πράγματα ο σοβαρός και απαιτητικός πολίτης περιμένει από το κράτος. Παρεμβάσεις ουσίας και αλήθειας, στην πράξη! Όχι στα λόγια.

Λέω και το άλλο. Ουδείς ποτέ μείωσε ή έκοψε το τσιγάρο επειδή κάνει το… καθήκον του το κράτος με την υποχρέωση των καπνοβιομηχανιών να αναγράφουν γνωστή ατάκα.
Τέλος προλόγου, μπαίνω στο θέμα. Όλη η Γαλλία έπεσε να φάει ζωντανό τον εκδότη site που ''προέτρεπε'' φοιτητές και φοιτήτριες να βρουν μία ώριμη κυρία ή ώριμο κύριο, για να βγάζουν τα έξοδα των σπουδών τους.

«Δεν προτρέπω κανέναν σε πορνεία» είπε ο εκδότης. Δούλεμα κι αυτός. Πορνεία σκέτη είναι το σεξ που παρέχεται έναντι χρημάτων. Το ζήτημα είναι άλλο. Γιατί να επέμβει η δικαιοσύνη, επειδή το «site γνωριμιών» προτρέπει, λέει, τις φοιτήτριες να βρουν ένα sugar daddy, αντί να παίρνουν δάνειο από την τράπεζα για να αντεπεξέλθουν στα έξοδα.

Δεν κατάλαβα. Τι σόι άτομο είναι σε ηλικία 20 χρονών ο αυριανός επιστήμονας να επηρεάζεται έτσι ή αλλιώς, για να γίνει ζίγκολο ή ψευτοπουτανίτσα. Να επηρεάζεται από κάποιον που έχει κι αυτός έχει τους λόγους του να αναπτυχθεί ένα νταραβέρι τέτοιο με βάση την ιστοσελίδα του.

Από τη μία το κράτος δίνει το δικαίωμα ψήφου στον φοιτητή, από την άλλη τον έχει ικανό να εξωθείται στην πορνεία επειδή τον… προτρέπει κάποιος άγνωστος. Άσε, ρε, με τις ευαισθησίες του κράτους να προστατεύσει τη νεολαία.


Διαβάστε ακόμα:

GAME OVER… ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ