ΤΟ ''ΚΟΛΠΟ'' ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ

 

Όταν ο σύντροφος της άραξε στον καναπέ περιμένοντας να παρακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι championw league, εκείνη σκέφθηκε την κουβέντα της μάνας της και της γιαγιά της. Αυτές οι δύο γυναίκες της έμαθαν πολύ καλά, πολύ βαθειά, τι είναι εκείνο που περισσότερο από κάθε τι άλλο δένει πραγματικά έναν άντρα μα μια γυναίκα. Το σεξ. Το σεξ που προσφέρει σε τέτοιο βαθμό ηδονή ώστε ο ένας να μη βγάζει από το μυαλό του τον άλλον.

''Κανένας Μέσι και κανένας Ρονάλντο δεν θα με νικήσει εμένα...'' σκέφτηκε η 24χρονη αντιλαμβανόμενη πως ο γκόμενος τούτη τη στιγμή είναι παραδομένος στην οθόνη της τηλεόρασης. Εντελώς αδιάφορη για μπάλα εκείνη, όμως σα σωστή σύντροφος κούρνιασε δίπλα του. Δεν άργησε να απλώσει... αθώα το κουλό της στα όργανα του, πάνω από το παντελόνι...

...Η συνέχεια ήρθε μόνη της, πρώτα ξεκούμπωσε ένα κουμπί και ένα δεύτερο από το παντελόνι του. Το ματς είναι ακόμα 0 - 0, το χέρι της κοπέλλας χώθηκε πιο μέσα, έως το τρίχωμα του...

Στα μάτια του αρσενικού το σκηνικό δεν δείχνει στημένο, προσχεδιασμένο από άτομο που επιθυμεί να συνουσιαστεί. Που ο γυναικείος εγωϊσμός απαιτεί να προηγηθεί αυτή, όχι το ποδόσφαιρο.

Τα χείλη της πλησίασαν... απειλητικά όταν πια ο ιστός της σημαίας άρχισε να ανυψώνεται. Τον πήρε στο στόμα της για δύο μόνο λεπτά, όχι περισσότερο. Το κορίτσι αποτραβήχτηκε... σεμνά, να τον αφήσει να βλέπει με την ησυχία του το παιχνίδι. Ο νέος, όμως, έγειρε προς αυτήν, σχεδόν έστρεψε την πλάτη στη τηλεόραση. Τελικά, όχι ο Ρονάλντο και ο Μέσι, αλλά ο ίδιος σκοράρησε από τη μικρή περιοχή της κοπέλλας.


Διαβάστε ακόμα:

ΘΕΛΩ… ΣΤΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΑ!