ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΟΚΑΙΝΗΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

Ρεπορτάζ Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Μπριζόλα, βραστό, φασόλια, μερίδα, θέμα, ποτό, ωμό, ροζ είναι μερικές μόνο από τις λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούσαν οι «πελάτες» του κυκλώματος ναρκωτικών, το οποίο είχε αδυναμία στην κόκα και εξαρθρώθηκε στις αρχές Νοεμβρίου από τη Δίωξη Ναρκωτικών Αττικής.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία που συντάχθηκε για την υπόθεση και την οποία παρουσιάζει το zougla.gr, τα μέλη της οργάνωσης, τα οποία είχαν αναλάβει συγκεκριμένους ρόλους, ξεκίνησαν τη δράση τους τουλάχιστον από τον Σεπτέμβριο του 2017, έχοντας - όπως έχει καταγραφεί από την ΕΛ.ΑΣ. - πραγματοποιήσει περισσότερες από 650 «ναρκοπάσες» κοκαΐνης, με τα κέρδη τους να ξεπερνούν τα 200.000 ευρώ.

Ως εγκέφαλος της οργάνωσης εμφανίζεται ο προσωρινά κρατούμενος στις φυλακές Κορυδαλλού Πρ. Κων., ο οποίος είχε συλληφθεί την 13η του περασμένου Οκτωβρίου σε έλεγχο στο λιμάνι του Πειραιά με ποσότητα κοκαΐνης προοριζόμενη για τη νήσο Πάτμο. Ως στενοί του συνεργάτες εμφανίζονται μία γυναίκα ονόματι Πρ. Ντο. καθώς και ένας άγνωστος άνδρας με το παρατσούκλι «Τίγρης», ο οποίος είχε αναλάβει την προμήθεια κοκαΐνης για χάρη της ομάδας.

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι στο κύκλωμα ήταν ενταγμένα και δύο άτομα που εργάζονται σε πολύ γνωστό νυχτερινό κλαμπ του Μπουρναζίου. Ο μεν εργαζόμενος ως πορτιέρης και η δε ως μπαργούμαν έβρισκαν μέσω της δουλειάς τους την ευκαιρία να έρχονται σε επαφή με νυκτόβιους πλασάροντας την πραμάτεια τους...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ στο zougla.gr