ΗΡΩΑΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ''Ο ΧΑΣΑΠΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ''

 

Να μην απορούν κάποιοι για την ύπαρξη του Χίτλερ. Είναι τόσο ακραία τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που έγιναν με απόφαση του Χίτλερ, που για κάποιους αφελείς θεωρούνται ακατανόητα. Δίχως λογική.

Το ζήτημα είναι άλλο. Ότι ο Χίτλερ ζει. Ότι υπάρχουν χειρότερα καθάρματα από τον Χίτλερ. Ακόμα και σήμερα. Στις ημέρες μας. Άτομα ικανά να επαναλάβουν τις θηριωδίες των ναζιστών. Που δεν τις έκαναν ναζιστές! Αλλά, ποιοι;

Καθάρματα που αυτοαποκαλούνταν, που χαρακτηρίζονται ναζιστές. Άνθρωποι είναι οι ένοχοι. Δεν αθωώνεται το ανθρώπινο γένος επειδή κάποια τέρατα είναι ναζιστές, κομουνιστές, χριστιανοί, μουσουλμάνοι.

Από το διεθνές δικαστήριο ισόβια έφαγε το κτήνος με το όνομα Ράτκο Μλάντιτς. Σέρβος κομουνιστής, στρατηγός του λαϊκού στρατού, διοικητής το 1991 στο Κόσοβο, αρχιεγκληματίας πολέμου, που μπούκαρε στην ελεγχόμενη από τον ΟΗΕ Σρεμπρένιτσα, το 1995, και έσφαξε 8.300 Βόσνιους. Όταν πια η Βοσνία ήταν ανερξάρτητη χώρα, εκτός γιουγοσλάβικης ομοσπονδίας.

Στην Σερβία ο «χασάπης των Βαλκανίων» Μλάντιτς είναι εθνικός ήρωας. Πολύ μικρό ποσοστό Σέρβων ήταν υπέρ της σύλληψης του. Για την ισχυρή πλειοψηφία η παράδοση του να δικαστεί ήταν προδοσία στην πατρίδα.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ