ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΥ ΠΟΘΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ

 

Μέχρι πριν μερικά χρόνια οι πάντες έγδυναν τις γυναίκες προς τέρψη των αντρών. Τα παλιά χρόνια ήταν αδιανόητο ένας άντρας να γδυθεί και να ποζάρει σαν ερωτικό αντικείμενο του πόθου. Α δ ι α ν ο η τ ο ! Πάντα η γυναίκα ήταν η κυρίαρχη εικόνα για τις σεξουαλικές φαντασιώσεις, εξ ου και το sex symbol – χαρακτηρισμός που δόθηκε σε αρκετές – κυρίως του καλλιτεχνικού χώρου.

Οι γυναίκες χρησιμοποιήθηκαν για διαφημίσουν τα πάντα – δείχνοντας κάποια από τα κάλλη τους. Ο άντρας πάντα ήταν αυτός που απολάμβανε μια ημίγυμνη στάρλετ, ένα τσίτσιδο μοντέλο, ή μια γυμνή pin up girl. Τα πράγματα όμως άλλαξαν. Τώρα και οι άντρες γδύνονται και «πουλάνε» κάθε ίντσα του κορμιού τους προς τέρψη των γυναικών… (και όχι μόνο).

Κάποτε ο άντρας ήταν ο σοβαρός, ο δύσκολος, ο σκληρός και ο απρόσιτος….. τώρα έχει γίνει κι΄ αυτός... pinup boy! Ήρθε ο καιρός να πάρουν και οι γυναίκες το αίμα τους πίσω!

Ξεκινάμε από τα βασικά. Ο άντρας άλλαξε, γιατί άλλαξαν και οι γυναίκες. Οι γυναίκες εδώ και πάρα πολλά χρόνια δεν είναι κλεισμένες στον γυναικωνίτη, χωρίς να έχουν γνώμη και λόγο – με μόνη αποστολή να γεννούν παιδιά. Μια γυναίκα που ξέρει τι θέλει, το διεκδικεί και το κυνηγάει. Μια τέτοια γυναίκα έχει αυτοπεποίθηση και φοβερή αυτοεκτίμηση. Η γυναίκα σήμερα απαιτεί ίσα δικαιώματα με τον άντρα – ακόμα και στο οφθαλμόλουτρο.

· Οι άντρες θέλουν τις γυναίκες ως σεξουαλικά αντικείμενα; Το ίδιο θέλουν και οι γυναίκες. Θέλουν boy toys!

· Οι άντρες ορέγονται τα γυναικεία στήθη. Το ίδιο και οι γυναίκες τα αντρικά.

· Οι άντρες θέλουν να θαυμάζουν τα οπίσθια μιας γυναίκας; Στους άντρες να δεις τι γίνεται. Όλες τους κοιτάνε στον κώλο.

· Οι άντροπαρέες κουτσομπολεύουν τις γυναίκες; Και οι γυναίκες αντεπιτίθενται. Μόλις κάποια κάνει σεξ με ένα άντρα την επόμενη στιγμή όλες οι φίλες της ξέρουν κάθε ανατομική του λεπτομέρεια.

Κάποτε βλέπαμε γυναίκες να ποζάρουν τολμηρά σε φωτογραφίες, και σήμερα αυτές τις ίδιες ακριβώς πόζες τους τις αντιγράφουν οι άντρες. Το αντρικό γυμνό «πουλάει» πια όσο και το γυναικείο.
Δεν υπήρχε περίπτωση τα παλιά χρόνια να έβλεπε ο κόσμος τέτοιες φωτογραφίες αντρών…

Δείτε την συνέχεια στο nikosonline.gr