ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ

 

Είσαι μέσα της, εσύ από επάνω, εκείνη από κάτω, και οι δύο σε βολικότατη στάση, το εργαλείο σου δουλεύει άνετα μπρος πίσω, και κάποια στιγμή αντιλαμβάνεσαι ότι η κυρία... μασάει τσίχλα. Τι είναι αυτό;

Το άλλο. Δεν μασουλάει τσιχλόφουσκα γυμνή και σχεδόν αδιάφορη, αλλά όσο εσύ κάνεις δουλειά, αυτή τρώει τα νύχια της. Πιθανόν βρήκε την ώρα να τα περιποιηθεί επειδή της έπεσε στα χέρια νυχοκόπτης, σπάνιος και πανάκριβος.

Εσύ, επί το έργον, δεν φρενάρεις, συνεχίζεις κανονικά. Τελειώνεις και, μάλλον από περιέργεια, την ρωτάς ''που τον βρήκες αυτόν τον εκπληκτικό νυχοκόπτη;'', εκείνη σου απαντά με απάθεια ότι της τον έκανε δώρο ένας γκόμενος.

Στο θέμα μας. Το 63% των Βρετανίδων παραδέχθηκε σε σχετική έρευνα ότι κατά τη διάρκεια του σεξ δεν έχουν κανένα πρόβλημα να απαντήσουν στο κινητό τηλέφωνο. Είτε διακόπτοντας την... υπόθεση του έργου ή αδιαφορώντας που ο άλλος εκείνη τη στιγμή καλπάζει προς το φίνις.

Με αφορμή την εν λόγω έρευνα ανέφερα τα δύο, δικής μου έμπνευσης, σεναριακά πλάνα όπου η μία κυρία κάνει μανικιούρ και η δεύτερη είναι παραδομένη πνευματικά στη τσιχλομαχία με τα δόντια της, γυμνή στο κρεβάτι με αρσενικό.

Μία κουβέντα είναι αρκετή. Ο μέσος άνθρωπος του καιρού μας δεν δίνει σημασία στη συνουσία. Ακόμα κι αυτοί που το κυνηγούν, που το γουστάρουν, κάποιες φορές το κάνουν στη ξεπέτα. Δεν αφιερώνουν χρόνο αλλά και σκέψη στη σαρκική μίξη, επειδή δεν έχουν αντιληφθεί μέχρι που μπορεί να σε στέλνει το διαστημόπλοιο από τον διάδρομο απογείωσης μέχρι το υπερπέραν.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ;