ΣΤΑ 40 Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΗΣ!

 

Γυναίκα κάτω από 40 χρονών δεν την πλησίαζε Σταμάτης, ένα φιλαράκι που πριν χρόνια πολλά κάναμε παρέα. Τρέλα με το φουστάνι ο Σταμάτης. Ασταμάτητη τρέλα. Η ζωή του όλη ήτανε στη γύρα με τις γυναίκες. Όχι ό,τι του κάτσει, όμως. ''Έχω ειδικότητα στις ηλικίες από 40 μέχρι 45'', έλεγε.
Μάλιστα, ειδικότητα! Όπως ειδικότητα έχει ο γιατρός, ο καθηγητής πανεπιστημίου, ο μάστορας, ο δικηγόρος. Άλλος στα διαζύγια, άλλος στα ναυτιλιακά, άλλος στη δυσφήμιση δια του τύπου. Έτσι και ο Σταμ σαν κανονικός επαγγελματίας εξελίχθηκε σε σπεσιαλίστα στο νταραβέρι μονάχα με 40αρες, και 40 plus.

Ο άνθρωπος, όπως μου έλεγε, γνώριζε πολύ καλά τι θέλει, πως σκέπτεται η γυναίκα όταν καβατζάρει τα 40. Και, μάλιστα, η παντρεμένη. Να το πούμε κι αυτό. Ο Στάμος είχε μελετήσει τα χούγια της σαραντάρας της παντρεμένης, όχι της άγαμης, ούτε της χήρας. Είπαμε, θέμα ειδικότητας. Άλλος πουλάει ψάρια και καραβίδες κι άλλος λάχανα και πιπεριές. Έκαστος στο είδος του, που λέει και η ρεκλάμα.

Ο φίλος, λοιπόν, δεν έπαιζε τον τυχαίο, τον ερασιτέχνη εραστή. Όχι να ρίξει την γκόμενα, επειδή έπεσε στην περίπτωση. Όχι τέτοια πράγματα. Επιστήμων ο άνθρωπος. Έκανε παιχνίδι στα σίγουρα. Ο ειδικός, είπαμε. Να ξέρει πού, πότε και ποια γυναίκα, πάντα άνω των σαράντα, θα κτυπήσει.

Κι αν τον ρωτούσες τον τότε 30ρη Σταμάτη, γιατί αυτοεκπαιδεύτηκες στις 40αρες, κι όχι στις 20αρες, τις 25αρες, είχε έτοιμη την απάντηση: ''Επειδή δεν πάω με γυναίκα, έτσι να λέω ότι πήγα, ότι την κατέκτησα. Εγώ είμαι ερωτικό ζώο, εγώ θέλω από την άλλη να τα δίνει όλα, να λοιώνει, να πεθαίνει όταν το κάνουμε. Ε, τέτοιες γυναίκες πιο εύκολα θα τις βρεις αν είναι παντρεμένες και σαραντάρες, 40 και κάτι ψιλά''.

Γιατί πιάνω την περίπτωση ''Σταμάτης'', που μεταξύ μας, ούτε ωραίος ήταν, ούτε καλοχτισμένος στο κορμί. Ο κερατάς, όμως, έχει στόμα, τα έλεγε φαρσί. Αυτά που θέλει να ακούσει η άλλη. Και επί πλέον είχε το προσόν να της προκαλεί εμπιστοσύνη. Να αισθάνεται σιγουριά εκείνη που πρόκειται να απιστήσει, πως έχει να κάνει με κύριο, όχι κάποιο τσογλάνι.

Θυμήθηκα τον παλιόφιλο, όταν έπεσε στα μάτια μου μια επιστημονική έρευνα με την οποία επιβεβαιώνεται πως η περισσότερο ερωτική περίοδος για μια γυναίκα είναι μετά τα 40 της! Όταν τα παιδιά έχουν σχεδόν ενηλικιωθεί, έχουν φύγει από το σπίτι, είτε γιατί φοιτούν, είτε γιατί παντρεύτηκαν. Τότε η 40άρα, η 42άρα, η 43άρα, μάλιστα αν έχει αυτοπεποίθηση στο σώμα της, αν δεν κομπλάρει με την εμφάνισή της, τότε το θέλει η ψυχούλα της το πιο συχνό και το πιο έντονο σεξ.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ, ΚΥΡΑ ΜΟΥ...