ΔΟΝΗΤΗΣ HIGH-TEGH ΜΕ ΓΟΥΝΑ ΑΛΕΠΟΥΣ

 

Τι θα πει ο γιατρός. Αν είναι δυνατόν. Κι αν συμφωνεί ο δόκτωρ, τότε είναι σα να ανακάλυψαν την Αμερική, όπως ο Χριστόφορος Κολόμβος. Λέω Κολόμβος, όχι κωλόμπος. Επειδή θα μιλήσουμε για τους δονητές μην τρέξει το μυαλό μέχρι εκεί. Γιατί όχι, θα μου πεις. Όταν υπάρχουν άνδρες που τσουρνέβουν τον δονητή της γυναίκας τους για να κάνουν εκείνοι ηδονοθεραπεία στον πρωκτό τους.

Υποστηρίζεται, που λες, ότι για να καταπολεμήσουν το άγχος οι γυναίκες, ιδιαίτερα εκείνες που υποφέρουν από μοναξιά, οι γιατροί συστήνουν τη χρήση του δονητή. Φοβερά πράγματα. Ακόμα κι αυτό να περιμένουν να τους το πει ο ντόκτωρ.

Δονητής και πάσης ηδονής σήμερα. Στην Αμερική σχεδόν οι μισές γυναίκες τον έχουν για αυνανισμό, στις μοναχικές τους ώρες. Στις προσωπικές τους στιγμές. Και περισσότερες από τις μισές τον παίζουν, λέω για τον δονητή, σαν ερωτικό βοήθημα με τον σύζυγο.

Τα παλιά τα χρόνια, οι γιαγιάδες μας, οι προγιαγιάδες μας ξηγιόντουσαν φουρκέτα με κάργα μπαμπάκι. Δεν έχει τελειωμό το κείμενο αν αναφέρουμε τι σκαρφιζόντουσαν οι κυράδες όταν οι άντρες τις άφηναν νηστικές.

Σήμερα γεννήθηκε και το επάγγελμα του σχεδιαστή δονητών. Το εργαλείο για χρήση δόνησης. Όπως κοζάρεις στη βιτρίνα, στον Γερμανό μια πλούσια ποικιλία κινητών, έτσι και στο μαγαζί, στο sex-shop βρίσκεις δονητή πρώτο πράμα και σε σπέσιαλ ντηζάιν Με τη βοήθεια της υψηλής τεχνολογίας. Μιλάμε για δονητές έργα τέχνης. Δίνεις κάτι παραπάνω και ξηγιέσαι έναν όπου να ενεργοποιείται με γραπτό μήνυμα και στη βάση να έχει γούνα από αλεπού. Προχωρημένα πράγματα.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ!