ΝΥΧΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΝΩΣΤΗ

 

Η απόλυτη έκπληξη στον άντρα, όταν εκείνη έβγαλε το σουτιέν της. Λίγες μόλις ώρες πριν την πρωτοαντίκρυσε, ντυμένη βέβαια και ανάμεσα σ' άλλους, και δεν περίμενε ποτέ πως θα έκρυβε τόσο υπέροχο, δαντελένιο στήθος.

Δεν πέρασαν ούτε πέντε λεπτά που βρίσκονται μόνοι στο δωμάτιο και η γυναίκα άρχισε να γδύνεται. Φανερό ότι της άρεσε μόνη της να απελευθερώνεται αργά, αποφασιστικά από τα ρούχα της. Τον κοιτούσε με μια γαλήνια αίσθηση ευχαρίστησης, κι ένα ελαφράς υποψίας βλέμμα γεμάτο υποσχέσεις και αναμονής, λες ήταν μαθήτρια και περίμενε τη βαθμολογία από τον καθηγητή της.
Ούτε το όνομά της γνωρίζει, άλλωστε κι εκείνη το δικό του. Ποια είναι, ποιος είναι, πόσο χρονών ο καθένας, ποιο το επάγγελμά τους. Γνωρίζουν, και είναι υπεραρκετό αυτό, ότι έχουν όλη τη νύχτα δική τους, και δεν πρόκειται να ξανασυναντηθούν. Θα φύγουν από το ξενοδοχείο όπως ήρθαν. Εκείνη με τον άντρα της, αυτός με την γυναίκα του.

Γύρω στα 40 και οι δυο τους. Είναι δίπλα του, έτοιμη για όλα, ακόμα και για ''τρέλες'' που εκείνος δεν μπορεί να προβλέψει, δεν έχει ξαναδοκιμάσει. Ό,τι προκύψει σε τούτη την ερωτική συνάντηση δυο ξένων, ανοικτών σε κάθε πρόκληση. Είναι εδώ μόνο για να ερωτοτροπήσουν σεξουαλικά, ολοκληρωτικά. Όσο γίνεται συναρπαστικά. Με τρόπο που δεν το συνηθίζουν με το συζυγικό τους ταίρι. Το οποίο τούτη τη στιγμή βρίσκεται σ’ άλλη σουίτα, εκείνης πιθανόν με την γυναίκα του δικού της παρτεναίρ, ίσως με κάποια άλλη παντρεμένη, της οποίας κι αυτής ο σύζυγος βοσκάει σε ξένο κρεβάτι.

Τα δύο πικάντικα βυζιά της με τις μεγάλες θηλές, απειλητικές να τιμωρήσουν τον εραστή αν δεν τις χαϊδέψει τρυφερά και επίμονα, ήταν η πρώτη και μικρή ερεθιστική έκπληξη που του επιφύλαξε η άγνωστη. Το θαύμα συντελέστηκε στη συνέχεια, αμέσως μετά, από την εκπαιδευμένη λες στη συμπεριφορά της με άντρα στο κρεβάτι
Πρωτάρης αυτός στην ανταλλαγή συζύγων, φαντάστηκε ότι η συμπαίκτρια του σίγουρα έχει ξαναβρεθεί στο πρόσφατο παρελθόν μ’ άλλον, μ’ άλλους, σ' αυτό το παιχνίδι. Και ασφαλώς έμεινε εξαιρετικά ικανοποιημένη για να είναι απόψε μαζί του τόσο δοτική, τόσο ανοικτή, τόσο ''παιχνιδιάρα''.
Τον τρέλανε. Τον μάγεψε, τον φιλούσε παντού, και στο ''απαγορευμένο'' σημείο του αρσενικού. Κι αυτός, όμως, αποδείχθηκε σχεδόν ισάξιος της, την αποζημίωσε με το παραπάνω. Ναι, η βραδιά ήταν αξέχαστη. Μοναδική.

Έφυγε με σφραγισμένες στη μνήμη του τις έντονες εντυπώσεις τούτης της μοναδικής νύχτας. Δεν έχει καμιά επιθυμία να συζητήσει με την γυναίκα του πως τα πέρασε με την ξένη σύντροφό της μιας νύχτας. Αν άξιζε αυτό που τόλμησαν μαζί. Όπως δεν ήθελε να την ρωτήσει για τη δική της ''περιπέτεια'', πως πήγε το έργο με τον δικό της άγνωστο και τυχαίο εραστή.

Ξενοδοχείο ανταλλαγής συζύγων, απόλυτης εχεμύθειας. Διαδικασία με αυστηρό κώδικα ''συνεργασίας'' των συμμετεχόντων ζευγαριών.Καμία σχέση με οργανωμένη, γκρουπαρισμένη επιχείρηση. Σε ομαδική έξοδο, σε πενθήμερη διακοπών, σε κλαμπ.

Τελικά, και αφού ο άνδρας της ιστορίας μας ρούφηξε τις εμπειρίες της πάντα μοδάτης τράμπας με τη συμφωνία της γυναίκας του, ένα σκέπτεται. Γιατί τόσα χρόνια είχε συμβιβαστεί στο μονότονο, το μονόχρωμο σεξ με την γυναίκα του, και δεν αναζητούσε ένα τέτοιο... ποικίλο ρεπερτόριο που πλούτισε τις αλησμόνητες ώρες που πέρασε με την κυρία, χθες. Άλλο το οικογενειακό, το συζυγικό σεξ, άλλο το σεξουαλικό όργιο με άγνωστη, όμως συνειδητή ερωμένη μιας νύχτας, που πέρα από τη μαγεία της επαφής χαρίζει και θύμησες για όλη τη ζωή του.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ