ΝΑ ΜΗ ΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ... ΡΩΣΙΚΗ ΡΟΥΛΕΤΑ

 

Κάποια στιγμή το δίποδο πήρε πρέφα ότι τα παιδιά δεν τα στέλνουν οι άνεμοι και οι βροχές, ούτε οι καλοί Θεοί. Εκείνοι οι Θεοί στους αιώνες του πεπερασμένους που ο μαλάκας ο άνθρωπος τους πίστευε για αληθινούς.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, μετά από εκατομμύρια, μετά από δισεκατομμύρια χρόνια στη γη οι άνθρωποι κατάλαβαν ότι η γυναίκα γκαστρώνεται μόνον όταν την καβαλήσει ο αρσενικός. Τότε άρχισαν να ψάχνονται πως να πηδάνε, όμως χωρίς ο άντρας να αφήνει απαραίτητα το σπέρμα του στον κόλπο της γυναίκας.

Η δουλειά ξεκίνησε με δέρματα, με άντερα ζώων. Ήταν τα πρώτα «προφυλακτικά» πριν 300 και 400 χρόνια. Σήμερα, για safe-sex το προϊόν προφυλακτικό είναι και γαμώ την εξέλιξη. Προχωρημένα πράγματα.

Πόσοι, όμως, γνωρίζουν να χρησιμοποιούν σωστά, προκειμένου με το προφυλακτικό να έχουν 100% προστασία στην αντισύλληψη από τη μια και από την άλλη να μην κολλήσουν μια από τις αρρώστιες που κυκλοφορούν. Η κουβέντα σήμερα 13 Φεβρουαρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Προφυλακτικού. Στην προώθηση της χρήσης του για την προαγωγή της σεξουαλικής υγείας, ειδικά των νέων. Να μείνουν μακριά από τις αρρώστιες που μεταδίδονται με τη συνουσία και από τον ιό HIV.

Κατ' αρχήν, το προφυλακτικό «φοριέται» δευτερόλεπτα αν είναι δυνατόν πριν ο άνδρας κάνει το «ντου». Μιλάμε για το ανδρικό προφυλακτικό, όχι το γυναικείο που η κυρία μπορεί να το «ποστάρει» κανονικά και πριν μία ώρα, πριν ώρες, πριν φύγει από το σπίτι της, από το γραφείο της, πριν συναντηθεί με το πρόσωπο.

Σεξ σήμερα χωρίς προφυλακτικό μοιάζει, και δεν είναι υπερβολή αυτό, με ρώσικη ρουλέτα. Σα να πυροβολείς το κεφάλι σου με το εξάσφαιρο στο οποίο υπάρχουν 2-3 σφαίρες, όχι μία όπως είναι το... σπορ.. ''Οι ασθένειες είναι πολλές, Άρη...'', όπως ο άλλος έλεγε «Τα λεφτά είναι πολλά, Άρη... ».

Όχι προφυλακτικό στη θάλασσα, ούτε στην πισίνα, το πιθανότερο να μην «πιάσει», οπότε είτε το ''φορέσεις'', είτε όχι, είναι το ίδιο. Μακριά από νερά, λοιπόν. Και να διατηρούνται τα προφυλακτικά σε χαμηλές θερμοκρασίες, π.χ. όχι στο ντουλαπάκι του Ι.Χ. αυτοκινήτου, διότι από τη ζέστη θα αλλοιωθεί, θα καταστραφεί, δεν θα είναι... προφυλακτικό.

Μην ανοίγεις τη συσκευασία, που είναι αεροστεγώς πακεταρισμένη, με το στόμα, με οτιδήποτε αιχμηρό, ίσως τρυπήσεις το προφυλακτικό. Και μην το ξετυλίγεις στο πέος επάνω χωρίς να αφήσεις ένα κενό στο «κεφάλι», να έχει χώρο το σπέρμα, διαφορετικά θα «σπάσει», θα «σκάσει» η καπότα.

Κάτι τελευταίο, βασικό. Όπως εχθρός του προφυλακτικού είναι το νερό, έτσι δεν θέλει να χρησιμοποιήσεις κρέμες, λιπαντικά, βαζελίνη κι άλλα τέτοια καλλιτεχνικά στο ματζαφλάρι σου. Όταν έρθει η στιγμή να φορέσεις το μπαλονάκι, να 'ναι στεγνή η τσουτσού.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΗΜΑΝΕ Η ΩΡΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ