ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΤΗΣ

 

Μετά από 20 χρόνια ξανασυναντήθηκαν οι παλιές συμμαθήτριες. Η Μάρτζυ, μόνιμα εγκατεστημένη οικογενειακώς στον Καναδά, εκεί παντρεύτηκε, έκανε δυο κόρες, κι αυτές τις ημέρες για να φροντίσει θέματα κληρονομικά βρίσκεται στην Αθήνα. Φιλοξενείται από την πρώην κολλητή της Ασπασία, της οποίας το σπίτι, στην πραγματικότητα μια χωριάτικη βίλα μ' όλες τις σύγχρονες ανέσεις, βρίσκεται αρκετά μακριά από τον κοντινό οικισμό και μισή ώρα από το κέντρο της πρωτεύουσας.

Μέσα από τα πεύκα ξεπροβάλλει ο δίμετρος και 16χρονος γιος της Ασπασίας. ''Από πού έρχεται, καλέ...'', απορεί η Μάρτζυ. Ένα αινιγματικό χαμόγελο στα χείλη της μάνας. «Από την τουαλέτα του! Ο Στάθης κάθε πρωϊ για την ανάγκη του βγαίνει εκτός σπιτιού… Γιατί, ρε μαμά, μου λέει, να τα κάνω μέσα κι όχι έξω στη φύση... ».

Ρούφηξε μια γουλιά από τον καφέ η Ασπασία και δεν πρόσεξε μια αιφνίδια ταραχή που προσπάθησε να πνίξει η φίλη της, όταν άκουσε ότι ο νεαρός αφόδευε... φυσιολατρικά. Πραγματικά, προκάλεσε έναν αιφνίδιο σεξουαλικό ερεθισμό στην «Καναδέζα» η σκέψη ότι το καλοφτιαγμένο αγόρι με τα μισά της χρόνια ανακουφίζεται στην ερημιά.

Πριν από οκτώ χρόνια η Μάρτζυ, μια γυναίκα με σφικτοδεμένο κορμί, επισκέφθηκε γιατρό, όταν πια διεπίστωσε κάτι που δεν της άρεσε καθόλου. Πάθαινε με τη μυρουδιά των ανδρικών ούρων. Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον εαυτό της και αποζητούσε να πλησιάζει τα ανδρικά ουρητήρια. Και αμέσως μετά ήθελε να αυνανιστεί.

''Γιατρέ, τι πρέπει να κάνω. Έχω άντρα και δυο παιδιά κι αυτό που μου συμβαίνει μ’ έχει σακατέψει ψυχολογικά''. Ο γιατρός της εξήγησε. Προσπάθησε να την καθησυχάσει. Απέναντι του είχε ένα σκεπτόμενο άτομο, όμως βαρεμένο από μια διαπιστωμένη και κατεγραμμένη επιστημονικά ανωμαλία. Την ουρολαγνεία.

- Αγαπητή μου κυρία, δεν παρατηρείται μονάχα σ’ εσάς αυτή η «τάση», να σας τραβάει η οσμή των ούρων και να επενεργεί τόσο έντονα επάνω σας, στη σεξουαλικότητά σας. Σας λέω μόνον ότι για κάποιους αρχαίους λαούς τα ούρα περιείχαν ιδιότητες μαγείας. Θεωρούσαν, άλλωστε, θεία αφόδευση τη βροχή. Ότι είναι η ούρηση των θεών.

Δεν υπάρχει θεραπεία, δεν υπάρχουν φάρμακα γι’ αυτό που ηδονικά «υπέφερε» η Μαργαρίτα. Αποφάσισε να το ενταφιάσει μέσα της το πρόβλημα, να μην πει τίποτα στον σύζυγο της, να το περιορίσει όσο τής ήταν δυνατό.

Η φιλοξενούμενη επεδίωξε να την βγάλει βόλτα ο Στάθης, να περπατήσουν στη φύση. «Δυο πρωϊνά σε βλέπω να βγαίνεις για κανένα δεκάλεπτο έξω, αλήθεια πού πας, τι κάνεις...» τον ρωτάει έχοντας τον πιάσει σφικτά αγκαζέ επάνω της. Η έντονη επαφή του μπράτσου του 16χρονου με το στήθος της και το προκλητικό ντεκολτέ της δεν τον αποσυντονίζουν.

- Εσύ τι λές, για τι άλλο, παρά να κάνω αυτό που κάνει ο καθένας ιδιαιτέρως, χωρίς να τον βλέπει κανείς.

«Και γιατί έξω;...» επιμένει πονηρά η 37χρονη.

- Κάνεις τη δουλειά και το αεράκι από το δάσος δροσίζει τη γύμνια σου.

«Θα κάνω τα τσίσα μου, να με φυσήξει και μένα ο γρέγος, ο καλός άνεμος της περιοχής σας, όμως δεν θέλω να με κοιτάς, μου το υπόσχεσαι;..., θα πάω πίσω από το δέντρο...», τον ξαφνιάζει.

Το παλληκάρι γύρισε την πλάτη του, ούτε μια κλεφτή ματιά δεν της έρριξε, άλλωστε το μάτι της δεν έφυγε από επάνω του, περιμένοντας να δει πως ο νέος θα φερθεί όταν εκείνη κατέβασε για μισό λεπτό το σλιπάκι της. Ήθελε, όμως, να παίξει μαζί του.

«Με είδες! Δεν είσαι εντάξει...» του κάνει με νάζι και σα να τον συγχωρούσε που την κρυφομπάνιζε.

- Όχι, ούτε στιγμή δεν γύρισα να σε πάρω μάτι..., της ξεκόβει.
''Όχι...'', να επιμένει αυτή, ''...μ’ είδες, οπότε για να είμαστε πάτσι, τράβα κι εσύ να κατουρήσεις, να πατσίσουμε''.
Τέλειωσε η βόλτα και ο 16χρονος ένοιωθε ευχάριστα που προκαλούσε το ενδιαφέρον μιας τόσο ελκυστικής γυναίκας. Στην τρίτη βόλτα τους η Μάρτζυ δεν άντεξε άλλο.

Αποκαλύφθηκε. Υποδουλωμένη στο σεξουαλικό της πάθος για να δώσει στο αγόρι ό,τι επιθυμεί ένας άνδρας από μια γυναίκα, ζητούσε πρώτα απ’ αυτόν να την περιβρέχει με τα ούρα του. Ήταν η απόλυτη σεξουαλική της απόλαυση. Έφθανε μόνον έτσι στην υπέρτατη ηδονή.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΕΞ ΥΨΗΛΗΣ ΗΔΟΝΗΣ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΑΙΝΑ