ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ

 

Και έχεις κάποιους άντρες που απορούν γιατί μερικές γκόμενες, χωρίς να ‘ναι λεσβίες, πάνε με γυναίκες, που αυτές είναι συνειδητές και από γεννησιού τους ομοφυλόφιλες. Επειδή γνώρισαν ικανοποίηση οι straight γυναίκες όταν ξάπλωσαν με τζίβα. Επειδή απόλαυσαν τη γυναικεία σεξουαλική επαφή, περισσότερο απ’ όσο με άνδρα.

Μιλάνε οι έρευνες που κάνουν πανεπιστημιακοί. Και τι βγαίνει; Ότι δεν το μετανόησε γυναίκα όταν από σπόντα, όχι πώς το αποζητούσε, δοκίμασε λεσβιακό. Είτε για το δοκιμάσει, είτε διότι το συνέστησε φίλη της, επίσης μη ομοφυλόφιλη. Είτε, τέλος, διότι υπέκυψε στο φλερτ μίας λεσβίας.

Διαπιστώθηκε, λοιπόν, ότι η γυναίκα φθάνει πιο εύκολα στον οργανισμό με ομόφυλη σεξουαλική παρέα, παρά με άνδρα! Η λεσβία στην ερωτική της σύντροφο επιμένει πολύ περισσότερο σε σύγκριση με τον άνδρα, στα προκαταρκτικά. Στα χάδια και τα φιλιά, που βοηθούν, ανοίγουν το δρόμο στο γυναικείο οργασμό.

Ο άνδρας συνύθως βιάζεται να μπει, λες και δεν θα προλάβει ο μαλάκας. Μην αργήσει και χάσει το αεροπλάνο. Όσο, λοιπόν, οι αρσενικοί δεν ανταποκρίνονται στην αίθουσα αναμονής πριν μπουν στο αεροπλάνο για την πτήση της σεξουαλικής ηδονής, όλο και περισσότερες γυναίκες θα προτιμούν το ταξίδι παρέα με λεσβίες.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ ΤΣΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ... ΤΕΧΝΗΣ