ΜΕ ΣΗΚΩΜΕΝΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ

 

Ποιο είναι, λέει, το ιδανικό μέγεθος του πέους σε στύση. Επιτέλους! Σταματημό δεν έχει αυτή η μαλακία, που κάθε τόσο αμολιέται στα μήντια. Και αποδεικνύεται ότι ο αυνανισμός δεν παίζεται μονάχα με την κρεατόβεργα στο χέρι. Ιδιαίτερα ο πανεπιστημιακός, ο ερευνητικός αυνανισμός να δίνει τα ρέστα του σε θέματα γύρω από το σεξ. Άνοιξε η πόρτα μετά τον πόλεμο για να μελετήσουν οι ειδικοί τα σχετικά με τη συνουσία, γιατί να κάνουν καλύτερη τη ζωή μας, αλλά οι δικοί σου μας μπερδεύουν. Σε τίποτα δεν αποφασίζουν οριστικά, όλο την κάνουν γυριστη σε τούτο και το άλλο.

Επί του συγκεκριμένου θέματος. Ο ιδανικός μέσος όρος για τη μαλαπέρδα είναι, λέει, 12,5 εκατοστά μήκος, όταν είναι σηκωμένη. Αυτό σύμφωνα με σχετική επιστημονική μελέτη. Ότι εάν η σαρμέλα είναι τόση, 12,5 πόντους, το φχαριστιέσαι κι εσύ και η άλλη το πήδημα.
Κρεατόβεργα. Μαλαπέρδα. Σαρμέλα. Είπα τρεις από τις τουλάχιστον 103 ''ονομασίες'' του πέους. Σε κάθε γλώσσα, τόσο στη δύση όσο και την ανατολή, στα σεξουαλικά όργανα άνδρα και γυναίκας έχουν δώσει ένα κάρο παρατσούκλια.

Δεν θα πάει στο γιατρό η κυρία να πει ότι ''Έχω πρόβλημα στο φλόκι μου...'', στο μούτζο μου, στο ζιζί μου. Θα πει ''στο αιδοίο μου''. Ούτε ο άνδρας θα πει ''Γιατρέ, κάτι συμβαίνει με το ματζαφλάρι μου...'', το παλαμάρι μου, το ρόπαλό μου, το κλαρίνο μου, το λουκάνικό μου.

Είπαμε η λίστα είναι ατελείωτη. Ξεφύγαμε από το θέμα μας. Για το ιδανικό μήκος της τσουτσούς, όταν το σκήπτρο του άνδρα είναι σκληρό και σε ανάταση. Δεν υπάρχει απάντηση! Αυτή είναι η τελική κουβέντα. Δεν παίζει κανένα ρόλο όσο είναι το παλούκι σε μήκος, σε φάρδος, σε σχήμα. Η κάθε μια ας λέει ότι θέλει, ότι το απολαμβάνει μόνο αν ο λοστός είναι δυο πιθαμές. Ο σωστός εραστής, μιλάμε πολύ σοβαρά, και με μπάμια είναι της κλάσεως αρσενικός να της κάνει παιχνίδι, να το θυμάται μέχρι να πεθάνει.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΥΡΙΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΑ... ΦΡΑΓΚΑ ΤΟΥΣ