Η ΕΡΩΤΙΑΡΑ ΔΑΣΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΗΛΙΚΟ

 

Φόρεσαν χειροπέδες στην καθηγήτρια, 27χρονών και παντρεμένη. Επειδή έκανε σεξ με ανήλικο μαθητή της. Δεν είναι είδηση αυτή!

Δεν υπάρχει μέρα, άντε να το πάω στην εβδομάδα, που να μην τσακώσουν, ειδικά στις ΗΠΑ, μία δασκάλα επειδή διατηρεί σεξουαλικές σχέσεις με έναν, με κάποιους μαθητές της. Να, γιατί λέω ότι δεν υπάρχει είδηση. Χάνει το ενδιαφέρον, την αξία της ενημέρωσης ένα γεγονός όταν πλέον είναι σύνηθες. Καθημερινό.

Ας δεχθούμε τη… μοναδικότητα, την ιδιαιτερότητα της τελευταίας περίπτωσης, διότι η 27χρονη είχε αποπλανήσει 13χρονο. Σημασία έχει το ερώτημα. Γιατί τόσα πολλά νεαρά κορίτσια, εκπαιδευτικοί λειτουργοί, ακόμα και μεγαλύτερης ηλικίας, γυναίκες 40αρες και 45αρες, πηγαίνουν με πιτσιρικάδες; Με αγόρια στην τάξη τους, χωρίς να υπολογίζουν το φόβο να γίνουν ρεζίλι.

Θα τολμήσω την απάντηση. Με μία ερώτηση, πάλι. Ποιο είναι το ποσοστό ανδρών, παντρεμένων κι όχι, ηλικίας 40, 50, και 60 χρονών, που γουστάρουν να πάνε με ανήλικη; Να, τι εννοεί ο παίκτης:
Όπως άνδρες τολμούν να την πέσουν σε κορίτσια με τα μισά τους χρόνια κι ακόμα μικρότερες, έτσι συμβαίνει με τις κυρίες δασκάλες, που λόγω εργασίας έχουν πολύ κοντινή επαφή με πιτσιρικάδες.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ ΣΟΥ…