ΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ

 

Το σεξ είναι η χαρά της ζωής. Καλώστονα τον αποδυτηριάκια! Για καινούργιο μας το λες; Άσε με, ρε, να πιάσω ρυθμό στην κουβέντα, μη μου την σπας όπως μια περίεργη γκόμενα που κάνει κουρέλι τα νεύρα σου.

Ξεκινάς σχέση με την καλύτερη διάθεση, και η άλλη δείχνει να το πάμε το έργο, όμως με το που πατάς γκάζια η γκόμενα αρχίζει τα τρελά της. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Εδώ είμαστε.

Είσαι άντρας, ειδικά στις πυρόκαυλες ηλικίες σου, 20 και 30 χρονών, και πρέπει να προσέχεις την τεστοστερόνη σου. Την κατ' εξοχήν αρσενική ορμόνη στο αίμα σου, που παράγεται στους όρχεις. Ακριβώς λόγω της τεστοστερόνης από πιτσιρίκι αρχίζει να μεγαλώνει το πουλί σου, να βγάζεις τρίχες στην κορμάρα σου και η φωνή σου να γίνεται αντρική.

Το άλλο με το χρηματιστήριο το ξέρεις; Ότι σήμερα είναι επάνω ο δείκτης, αύριο κάτω. Ότι η ημέρα ξεκινάει έτσι και στην πορεία βλέπεις άλλα πράγματα και σαλτάρεις. Μία μετοχή από τα χαμηλά να εκτινάσσεται, όπως και το αντίθετο, να παίρνει βουτιά, την ίδια ημέρα.

Έτσι και με την τεστοστερόνη. Το πρωί συνήθως είναι σε ανώτερα επίπεδα, γι' αυτό όταν ξυπνάς την έχεις σηκωμένη και προς το βραδάκι χάνεις πόντους. Και από τα 40-45 κάθε χρόνο η στεροειδής ορμόνη που τη λένε τεστοστερόνη χάνει 1-2 τα εκατό.

Στο θέμα μας . Την σπαστική γκόμενα την κάνεις ξου. Μακριά. Επιτόπου κόβεις τις παρτίδες με όποια σε εκνευρίζει, σε βγάζει από τα ρούχα σου. Επειδή οτιδήποτε μπλοκάρει τη «διαδικασία», πριν την συνουσία, είναι επίθεση στην τεστοστερόνη σου. Το ίδιο ισχύει αν εσύ χωρίς την υπαιτιότητα της κοπέλλας αγχώνεσαι αν θα σου σηκωθεί. Γιατί βρίσκεσαι κάτω από πίεση να της αποδείξεις ότι είσαι καλός κόκορας, ότι θα σκοράρεις στο κρεβάτι.

Και η γυναίκα έχει τεστοστερόνη, όμως ένα τα εκατό από την ποσότητα του άνδρα. Και σ' αυτήν τα επίπεδα της δικής της τεστοστερόνης επηρεάζονται αν την πιάνει το ψυχολογικό τραλαλά, μήπως δεν φθάσει σε οργασμό, μήπως δεν αρέσει στον γκόμενό.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ... ΗΞΕΡΕ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ