ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ

 

Η Γαλλική Επανάσταση το 1789, λέει, είναι ένα γεγονός όπου η ανθρωπότητα αλλάζει σελίδα, κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά. Μέγα ιστορικό γεγονός και η Ρωσική Επανάσταση το 1918, όπως η Ανακάλυψη της Αμερικάνικης ηπείρου, η εφεύρεση του αυτοκινήτου, του τηλεφώνου, του ηλεκτρισμού, όλα αυτά κι άλλα πολλά σε τούτο κι εκείνον το βαθμό άλλαξαν, λέει, τη ζωή των ανθρώπων. Όπως και η λεγόμενη σεξουαλική απελευθέρωση, λίγα χρόνια μετά τον Β' παγκόσμιο πόλεμο.

Κι όταν έσκασε μύτη η περίφημη «Έκθεση Κίνσεϋ», που θεωρήθηκε το μανιφέστο του κινήματος, πιο σωστά του ξεσαλώματος της σεξουαλικής απελευθέρωσης, τότε άρχισαν να πέφτουν όλα τα ταμπού, να μη μένει τίποτα όρθιο. Στις ΗΠΑ, μια χώρα κατά βάσιν συντηρητική, ο σοδομισμός, η διείσδυση του πέους στο πισωπόρτι είναι πράξη αξιόποινη σε περισσότερες από 30 πολιτείες και νόμιμα στέκεται ως αιτία διαζυγίου. Κι όμως! Σήμερα το πρωκτικό σεξ στους Αμερικανούς έχει υπερδιπλασιαστεί, σύμφωνα με έρευνα του περίφημου Ινστιτούτου Σεξουαλικών Ερευνών Κίνσεϋ, στο πανεπιστήμιο της Ιντιάνα.

Βιολόγος ήταν ο Αμερικανός Άλφρεντ Τσαρλς Κίνσεϋ, καθηγητής εντομολογίας και ζωολογίας, και εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο σεξολόγο. Πέθανε το 1956, 62 χρονών. Στο θέμα μας.

Σήμερα οι ΗΠΑ θεωρούνται η πιο απελευθερωμένη σεξουαλικά χώρα. Πάντα σύμφωνα με τους ερευνητές του Ινστιτούτου Κίνσεϋ οι Αμερικανοί κάνουν σεξ με 41 «παραλλαγές» σε 5 βασικά τρόπους, που είναι:

• Κολπική διείσδυση
• Αυνανισμός
• Αυνανισμός του συντρόφου, της συντρόφου
• Στοματικό σεξ

• Πρωκτικό σεξ

Έχει διαπιστωθεί ότι όλο και περισσότεροι ψάχνονται, δοκιμάζουν νέου τύπου επαφές, με συνέπεια αργά ή γρήγορα να φθάσουν και στη σούφρα της ιεροσύνης, στο πρωκτικό. Μετά από δύο αιώνες ο Μαρκήσιος ντε Σαντ, μέγας λάτρης της πίσω αυλόπορτας, δικαιώνεται.
- Τι σου κάνω, μάνα μου!..., ρωτάει ο άνδρας που έχει αρχίσει να ιδρώνει απολαμβάνοντας το πρωκτικού σεξ με το ταίρι του.
«Τι μου κάνεις...., πες μου, τι μου κάνεις...» βγαίνουν αχνά και καυτά τα λόγια από το στόμα του κοριτσιού που κι αυτή έχει ανάψει για τα καλά.

- Στον Παράδεισο σε στέλνω..., αχ...
«Μόνη μου..., ταξιδεύω χωρίς εσένα; αχ...» ψιθυρίζει το κορίτσι με κλειστά τα μάτια, άλλωστε στη στάση που βρίσκεται δεν μπορεί να κοιτάει στα μάτια τον επιβήτορα, στη διάρκεια της συνουσίας.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ