ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!

 

Ήρθε το βράδυ και ο δικός σου ξεχνάει τα πάντα και είναι έτοιμος να τη βρει σεξουαλικά με τον καλύτερο τρόπο. Στην αρχή, είναι αλήθεια ότι ψιλοένοιωθε μαλάκας, όμως γρήγορα απελευθερώθηκε από κάθε σκέψη ενοχής και το cyber sex έγινε καθημερινότητα του. Άνετος, χαλαρός, μόνος μπροστά στον υπολογιστή την έβγαζε και αυνανιζότανε διαδιχτυακά.

Cyber sex. Με δυο ή και περισσότερα άτομα στο κόλπο. Προσομοιωμένο σεξ στο διαδίχτυο, αυτό είναι το cyber sex, σε χρόνο ζωντανό. Και όσο γίνεται παιχνίδι ο χρήστης αν γουστάρει μπανίζει τσόντα της επιλογής του, πορνό τρυφερό, μαλακό, άγριο, κτηνώδες, να τον βοηθήσει να φθάσει στην κορύφωση μ' αυτό ή εκείνο το τέμπο. Με ή όχι αυτοϊκανοποίηση.

Τι γίνεται στην Ελλάδα. Φοβερά πράγματα. Για τις ηλικίες 28-38 χρονών απ' αυτούς που “πηδάνε” αλά cyber sex το 74% είναι άνδρες. Το 76% είναι στραίητ. Περισσότεροι από το 50%, άνδρες και γυναίκες, είναι παντρεμένοι ή έχουν μόνιμο δεσμό.

Δεν τρέχει τίποτα, σου λέει. Δεν απατώ την, τον σύντροφό μου, αφού δεν έρχομαι σε απ' ευθείας επαφή με άλλο άτομο. Άσε ότι δεν κινδυνεύω να αρπάξω κάποιο αφροδίσιο νόσημα.
Ναι, αλλά την πατάς, κύριε, κυρία. Πέφτεις στην εξάρτηση και για να το κόψεις, αυτό που το κάνεις με χρήση βιντεοκάμερας, θα χρειαστείς μετά θεραπεία.

Να, όμως, που ο άλλος την πέφτει στο υποκατάστατο, στο cyber sex, είτε διότι δεν μπορεί να κτυπήσει γκόμενα, είτε δεν διαθέτει χρόνο για φλερτ και εξόδους. Από την άλλη, γνωρίζει κορίτσια, γυναίκες από τα διάφορα chatrooms, σε ανταλλαγές e-mail και, τελικά, απολαμβάνει “σχέσεις” όχι κανονικές, όχι αληθινές.

Έτσι που λες, σε σένα το λέω, τον εραστή της δεκαετίας του '80 και του '90. Η ζωή προχωράει, από τους φαν του cyber sex προχωράει, όταν μ' αυτό εργαλείο εισπράτουν ικανοποίηση σε κάθε σεξουαλική επιθυμία. Και δεν νοιώθουν ότι απομονώνονται από τον κόσμο, απεναντίας θαρρούν πως γίνονται περισσότερο κοινωνικοί ως χρήστες ιστότοπων δικτύωσης.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΗΝ... ΠΟΡΝΕΙΑ