ΓΙΑΤΡΕ, ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΙΚΡΗ, ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΗΝ!

 

Ο άνθρωπος παραμιλάει, τα 'χει χαμένα ο φουκαράς, δεν αποκλείεται να 'ναι σκαστός από το τρελάδικο. Αυτά θα σκεφτόταν ο καθένας εάν μόλις πριν 25 χρόνια έβλεπε κάποιον να μιλάει «μόνος του» στον δρόμο. Σήμερα είναι εικόνα συνηθέστατη, όλοι σχεδόν επικοινωνούν με φορητό τηλέφωνο.

Ούτε σκέψη υπήρχε πριν λίγα χρόνια στον άνδρα με μικρό πέος να πάει στον μάστορα χειρουργό να του το «τραβήξει» ένα-δυο πόντους. Σήμερα, η δουλειά εξελίχθηκε. Νέες τεχνικές, διαφορετικές εφαρμογές και η ''προσθήκη'', σε κάποιες περιπτώσεις μέχρι 4-5 εκατοστά, είναι μια απλή διαδικασία.
Σε λιγότερο από μια ώρα η η φαλλοπλαστική θα έχει ολοκληρωθεί και την επομένη κιόλας ο «ασθενής» θα βγει από την κλινική. Το φοβερό είναι άλλο. Σύμφωνα με έρευνα το 90% (!!!) των Ελλήνων που καταφεύγουν στην αυξητική του μορίου τους δεν το έχουν μικρό! Ακόμα και με την κρεατόβεργα τους σε μήκος και πάχος κανονικού μεγέθους, θέλουν... κι άλλο! Και πιο μακρύ πέος και πιο παχύ. Γιατί;

Κατ' αρχήν. Ποιος είναι ο... προικισμένος πούντζος, όπως έτσι τον έλεγε ο ήρωας της Επανάστασης Γεώργιος Καραϊσκάκης. Το βάθος του γυναικείου κόλπου κατά μέσον όρο είναι 7 εκατοστά. Άρα, αν το πέος είναι τουλάχιστον στο ίδιο μήκος κάνει τη δουλειά του, άρα γιατί να θεωρείται μικρό, μικροσκοπικό.

Πέρα απ' αυτό. Έχει μετρηθεί κατά μέσο όρο παγκοσμίως ότι το ανδρικό όργανο είναι 9 πόντοι σε κατάσταση χαλαρότητας και 13 σε στύση. Όχι, λένε σήμερα κάποιοι, και είναι πολλοί αυτοί, πολύ περισσότεροι απ' όσους μπορεί να φανταστεί κανείς. Όχι, δεν μας... φθάνει, το θέλουμε πιο... γαϊδουρινό. Γιατί;

Επειδή ο άνδρας νοιώθει πιο... άνδρας με τη μπανάνα του όσο γίνεται... εντυπωσιακή. Δεν έχει πρόβλημα με την σύντροφό του, η γυναίκα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο το λουκάνικο για να ικανοποιηθεί. Ο άνδρας, όμως, την κάνει για τον φαλλοπλαστικό προκειμένου να κερδίσει... πόντους. Να βελτιώσει την εικόνα του στα μάτια της γκόμενας.


Διαβάστε ακόμα:


ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ