ΕΚΠΛΗΞΗ! ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΝΕΤΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ...

 

Κυκλοφορεί και το ανθυγιεινό σεξ. Ο καπετάν μαλάκας δεν αντιλαμβάνεται ότι παίζει άφοβα και ακίνδυνα όταν έρχεται σε επαφή με το άλλο φύλο. Υπάρχει, λοιπόν, το ασφαλές σεξ, όσο αυτό θεωρείται τέτοιο με τη δικιά σου, όπως και το ανασφαλές, το ρισκαδόρικο σεξ. Να κληρώσει το φλουρί, μάλιστα απ' εκεί που δεν το περιμένει κανείς.

Βρώμικο σεξ δεν υπάρχει, κατά τους ειδικούς. Ανάμεσα σε δυο ανθρώπους επιτρέπονται όλα, κι όταν λέμε όλα εννοούμε όλα. Αρκεί, βέβαια, να το γουστάρουν. Αρκεί οι δύο εραστές να έχουν τη διάθεση να τη ψάχνουν και σε κάτι άλλο.

Αυτός είναι ο νόμος της σεξουαλικής, πολύ περισσότερο αν πρόκειται και της ερωτικής συνεύρεσης. Αν, δηλαδή, δύο άτομα τα συνδέει όχι μονάχα η επιθυμία, ίσως και η ανάγκη να παρθούν, αλλά και ο έρωτας, το συναίσθημα.

Τα κάνουνε όλα! Είναι ανοικτοί σε κάθε τι άγνωστο. Επειδή ψοφάνε να απολαύσουν το σεξ. Επειδή δεν υπάρχουν «κακοί» τρόποι στο κρεβάτι. Επειδή μια γυναίκα π.χ. δεν νοιώθει βρώμικη, ανώμαλη και γαμιάρα αν ακολουθήσει τον σύντροφό της και σε κάτι «διαφορετικό».

Με την ευκαιρία να προσθέσω τούτο. Μέσα σε επτάμισυ δευτερόλεπτα, αν μου απαντήσεις σωστά, κερδίζεις να σου πω ένα «βρώμικο» τρόπο στο σεξ: «Το ερώτημα. Ποια είναι η δημοφιλέστερη φαντασίωση στις γυναίκες».

Έχασες ό,τι άλλο πεις εκτός από την εξής διαπίστωση, σύμφωνα με επιστημονική έρευνα: Εκείνο, λοιπόν, που περισσότερο φαντασιώνεται η γυναίκα είναι ο βιασμός της! Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι η γυναίκα επιθυμεί να βιαστεί. Απεναντίας! Να, όμως, που αυτό περισσότερο σκέπτεται, σίγουρα από φόβο.

Ο βιασμός, ναι! Αυτός είναι βρώμικος και καταδικαστέος, όχι μόνον ποινικά, αλλά και ηθικά. Λέω για τον βιασμό. Αν, όμως, θέλουν κάτι και οι δύο, μάλιστα όταν αυτό τους αρέσει, τότε θαρρούν ότι δεν είναι βρώμικο και το πιο «βρώμικο». Στο φινάλε είναι κάτι προσωπικό τους, ακατάλληλο για τρίτους.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΤΣΟΝΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΕΑ