Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ... ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΕΣ

 

Ξεκινώ με μια απλή κουβέντα, ας μου επιτρέπετε να την χαρακτηρίσω σοφή. Το παίζω φιλόσοφος; Όχι, δεν θα απαντήσω, θα μπούμε σε λούκι, ίσως με φανταστικούς συνομιλητές τον Σωκράτη και τον Πλάτωνα.

Λαμβάνει υπ’ όψιν την δύναμη της φύσης. Αυτή είναι η απλή κουβέντα μου, η γεμάτη σοφία. Όσο γεννιέται ο άνθρωπος και πεθαίνει, δεν αγνοείς ποτέ ότι στη ζωή, στην ύπαρξη μας το πρώτο και το τελευταίο λόγο έχει η φύση. Οι επιταγές της φύσης.

Η γυναίκα απατά τον άνδρα της περισσότερο από ποτέ τις ημέρες της ωορρηξίας. Καρατσεκαρισμένο από τις σχετικές έρευνες. Τι είναι η ωορρηξία. Μιλάει η λέξη. Το σώμα της γυναίκας γεννάει ένα ωάριο το οποίο επειδή όλα έχουν τη σκοπιμότητα τους, τη στόχευσή τους, ελπίζει σ’ ένα σεξουαλικού τύπου ραντεβού. Με σπερματοζωάριο, βέβαια.

Όταν, λοιπόν, η γυναίκα είναι βιολογικά έτοιμη να γονιμοποιηθεί, ακριβώς σ' αυτές τις γόνιμες ημέρες της είναι σε μεγαλύτερη διάθεση να πάει με άλλον άντρα.

Άρα! Όποιος υποψιάζεται ότι τον κερατώνει ή πρόκειται να τον κερατώσει η γυναίκα του, ας φροντίσει να λάβει τα μέτρα του από την 14η μέρα του έκαστου 28μερου κύκλου της. Τότε, συνήθως, ξεκινάει ο μηχανισμός απελευθέρωσης ωαρίων και στις ημέρες ωορρηξίας η γυναίκα βιώνει μια σεξουαλική διέγερση, το λένε και “απόκρυφο γυναικείο ερωτικό οίστρο”.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΕΛΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ... ΣΕΞ