ΦΥΤΡΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ

 

Για τον 57χρονο φύλακα μεγάλου αθλητικού συλλόγου που τον κάνανε τσακωτό με 7χρονο κορίτσι μια κουβέντα είναι αρκετή. Κλασική περίπτωση ανωμαλίας. Και επειδή εκδηλώνεται με σεξ, με επιθυμία για επαφή σωματική, λέμε σεξουαλικά ανώμαλος ο κύριος.

Μόνο που δεν είναι κύριος. Πως να αποκαλέσεις ''κύριο'' εκείνον ο οποίος δεν κυριαρχεί στις πράξεις του. Δεν έχει έλεγχο στις επιθυμίες του. Και από έναν φυσιολογικό άνδρα πιθανόν να περάσει η σεξουαλικού τύπου απαγορευτική σκέψη για ένα ανήλικο κορίτσι. Η διαφορά είναι ότι αυτός, ο φυσιολογικός, είναι κύριος του εαυτού του, κυριαρχεί στα ένστικτά του.

Τον λέμε, και δικαίως, ανώμαλο τον ενήλικο άνδρα που επιτίθεται, που προσπαθεί έστω να παραπλανήσει ένα ανήλικο κορίτσι, ακόμα και 7 χρονών, επειδή με τη δίχως συζήτηση καταδικαστέα συμπεριφορά του τραυματίζει το αθώο πλάσμα. Και προκαλεί την κοινωνική ισορροπία. Προκαλεί ανωμαλία.

Τον ανώμαλο της συγκεκριμένης κατηγορίας θα τον βρεις όπου κυκλοφορούν ανήλικα παιδιά, όχι μονάχα σε αθλητικά σωματεία. Σε σχολεία, σε ορφανοτροφεία, σε κατασκηνώσεις, σε κατηχητικά σχολεία, σε κοινωνικά ιδρύματα. Ύποπτος είναι ακόμα και ο υπεράνω υποψίας.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΡΙΝ ΔΕΙ