ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ... ΒΥΖΙΑ

 

Από φάτσα δείχνει φαβορί για ηλίθια. Είναι κόρη μεγιστάνα, πακέτο αμέτρητο ο μπαμπάς, εκείνη αυτό που λανσάρει είναι τα αμεταχείριστα λες μπαλκόνια της. Δεν τα χούφτωσα, λέω ότι δείχνουν φρέσκα, φρεσκότατα, ζουμερά, ολοστρόγγυλα βυζιά, πυρωμένα λες και είναι αχάιδευτα για μήνες. Το κορίτσι χώρισε το 2014, πήρε διαζύγιο μετά από τρία χρόνια γάμου και λόγω ότι ο πατέρας της, ο Ελληνοαμερικάνος Τζων Κατσιματίδης, δεν ξέρει τι έχει, θεωρείται πάλι η καλύτερη νύφη της αγοράς.

Ρωτάω. Ποιος δεν την παντρεύεται; Να κάνουμε μια άσκηση. Ας ξεχάσουμε τον πρώην σύζυγο της, ο ορισμός του κρυόκωλου. Του κατεψυγμένου πέους. Ανηψιός του Ρίτσαρντ Νίξον που έχει το ψώνιο της πολιτικής. Ας περιοριστούμε στην κόρη του πλουσιώτερου Ελληνοαμερικανου, Του αυτοδημιούργητου ασχημάντρα Γιάννη Κατσιματίδη που γεννήθηκε το 1948, σα σήμερα 7 Σεπτεμβρίου, στη Νίσυρο, στο νησάκι των Δωδεκανήσων, με λιγώτερους από χίλιοιυς κατοίκους σήμερα.

Δεν μιλάς για την Αντρέα, έτσι λέγεται η χαζοβιόλα κόρη του κροίσου, αν δεν ξέρεις ποιος είναι ο ντάντυ. Ο γιος ενός φαροφύλακα από τη Νίσυρο ξεκίνησε ''Ζήκος'' σε μπακάλικο, από υπαλληλάκος έγινε αφεντικό στο μαγαζί και στη συνέχεια ιδιοκτήτης αλυσίδας μπακάλικων, μανάβικων και και προχώρησε σε σουπερμάρκετ, βενζινάδικα, αεροπλάνα. Μεγάλος και τρανός ο Τζων Κατσιματίδης, παίζει πρώτο τραπέζι πίστα στα δυο κόμματα, ρεπουμπλικάνικο και δημοκρατικό, και με την εκκλησία, η δε 28χρονη κόρη όπου βρεθεί, μοστράρει το πλούσιο στήθος της. Αυτό είναι το βασικό μου προσόν, φαντάζομαι σκέφτεται το κορίτσι, αυτό δείχνω, διότι το στήθος μου έχει τις ανάγκες του, να χαϊδευτεί, να φιληθεί. Λέγεται ότι ''ξελόγιασε'' και είχε one stand night με τον οικογενειακό τους φίλο Μπιλ Κλίντον.

Συνεχίζουμε το παιχνίδι μας. Το τεστ. Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι ένας άνδρας σαγηνευτεί από τα πράγματι δύο εκρηκτικά κανόνια της Αντρέα. Αν την παντρευτεί, αυτή θα κάτσει καλά; Έστω ότι ο γαμπρός αποδειχθεί κελεπούρι, ικανοποιεί τις ανάγκες των δύο βυζιών, τα περιποιείται ερωτικά και στοργικά, δεν τα αφήνει παραπονεμένα. Η βυζού θα κάτσει καλά; Ή θα θέλει κι άλλα, εννοώ έξω από τον σεξουαλικό τομέα. Η λειψή στο μυαλό, επειδή ο μπαμπάκας της έχει χαρτί, να περνιέται για κάποια και ως σύζυγος να έχει τις παραξενιές της.

Που το πάω; Μια κοπέλλα σαν την Αντρέα, που δεν είναι τίποτα περισσότερο από κόρη δισεκατομμυριούχου, είναι απίθανο να δικαιωθεί ως γυναίκα, ως σύντροφος άντρα. Δεν τον ξέρει, δεν πρόκειται ποτέ να αναζητήσει το δρόμο που οδηγεί στην πληρότητα.

Γυναίκα χωρίς προσωπικότητα. Και χωρίς μυαλό. Αν κάποιος ζευγαρώσει μαζί της γιατί θα το κάνει; Για δύο λόγους. Ή για τα λεφτά της ή για τα βυζιά της. Κι αυτή, αν είναι προσγειωμένη, θα κοιμάται κάθε βράδυ τρισευτυχισμένη και θα ξυπνάει τρισευτυχισμένη γιατί δίνουν χαρά στον άνδρα της τα βυζιά της. Ή τα λεφτά της.


Διαβάστε ακόμα:

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ