ΤΗΝ ΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ... ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ!

 

Ring of fire. Έτσι το λένε το νέο, το μοδάτο παιχνίδι(;) που βγάζει τον παίκτη εκτός εαυτού. Που τον σπρώχνει με τη θέληση του στα άκρα.

Ring of fire. Το δακτυλίδι της φωτιάς. Παιχνίδι που σε βάζει να περάσεις μέσα από φλόγες κι αν καταφέρεις να αντέξεις, να μη λιποθυμήσεις, να μη μεθύσεις.

Μήπως ο στόχος είναι να γίνεις ντίρλα. Να πιεις, να πίνεις, να ξαναπίνεις όσο είσαι μέσα στο παιχνίδι. Να γίνεις λοιώμα. Σκνίπα.
Μία 20χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε δύο παλιούς συμμαθητές της γιατί, λέει, την βιάσανε. Ενώ αυτή κοιμότανε του καλού καιρού. Μπεκρουλιασμένη μετά από Ring of fire, με τα δύο αγόρια.

Θέλει και την τράπουλα το παιχνίδι. Τραβάει χαρτί ένας, και πίνει. Άλλο χαρτί, άλλη μία κατεβασιά και πάει λέγοντας. Μέχρι να γίνουν κουδούνι όλοι, διότι σε κάθε χαρτωσιά πίνουν και οι συμπαίκτες.

Και αφού το κορίτσι έγινε φέσι, λιάρδα και οι άλλοι δύο, σταμάτησαν το ring of fire. Τι φταίνε τα δύο αγόρια όταν την έπεσαν στην πρώην συμμαθήτρια. Αυτή φταίει που ξεκίνησε το παιχνίδι της φωτιάς κι έγινε κουρούμπελο. Κι άναψε τους άλλους δύο, που πάνω στη ρούχλα τους όρμησαν.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ