ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ COUGAR ΤΗΝ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ

 

Η γνήσια και δίχως προκαταλήψεις cougar γυναίκα βρίσκει ολότελα φυσιολογική τη σχέση με άνδρα κατά πολύ νεωτερό της. Κάποιον που εύκολα θα έμοιαζε για γιο της. Επώνυμες και πετυχημένες κυρίες της γενιάς της σειράς Sex and the City κυκλοφορούν, αλλά και παντρεύονται δίχως ντροπή, με υπερηφάνεια θα έλεγε κανείς, επιλεγμένα τεκνά. Είναι έμπειρες, ελκυστικές και ικανές να προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση σε «πιτσιρικάδες», οι οποίοι απολαμβάνουν τη σχέση με την πουρού, την σιτεμένη κυρία από ''θέση ισχύος''. Και χωρίς τις απαιτήσεις, τα νούμερα που τους κάνουν οι συνομίληκές τους.

Η κυρία, πρόσωπο της showbiz που εδώ και 30 χρόνια κάνει πρωταθλητισμό με μια πλούσια πινακοθήκη εραστών, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ζευγάρωσε πάλι, αυτή τη φορά με άνδρα 26 χρονών. Και στο παρελθόν είχε συνδεθεί ερωτικά με νεώτερο, όμως αυτή τη φορά πάει για το ρεκόρ. Για τη μεγαλύτερη διαφορά ηλικίας.

Καθόλου περίεγο αυτό σε γυναίκα cougar. Στα 45 π.χ.τα φτιάχνει με 35αρη και στα 50 της βγαίνει με 30αρη, ενώ στα 55 κτυπάει 25αρη.

Cougar, το άγριο αιλουροειδές θηλαστικό, που ψάχνει για τροφή σάρκα τρυφερή. Έτσι αποκαλείται η τεκνατζού, η ώριμη γυναίκα που τα δίνει όλα για μικρότερό της. (Εδώ στην Ελλάδα και σε κάποιους κύκλους «τέκνο βιολέτα» είναι ο ενεργητικός gay). Στην εποχή μας το φαινόμενο της cougar γυναίκας έχει πια «νομιμοποιηθεί». Η Κάιλυ Μινόγκ με γκόμενο 10 χρόνια νεώτερο, η Μαντόνα παντρεύτηκε τον κατά δέκα χρόνια νεώτερο σκηνοθέτη Γκάυ Ρίτσυ, οκτώ χρόνια μικρότερος ο σύζυγος της Κόρτνεϋ Κοξ, 15 χρόνια ο πρώην σύζυγος Άστον Κούτσερ της Ντέμυ Μουρ, 11 χρόνια ο Τιμ Ρόμπινς νεώτερος από την Σούζαν Σάραντον, που μετά το διαζύγιό τους εκείνη συνεχώς... καταρρίπτει το ατομικό ρεκόρ της, με μεγαλύτερη διαφορά απ' ό,τι η Τζένιφερ Λόπεζ.

Στον Καναδά στήθηκε η πρώτη ιστοσελίδα cougardate.com. Έγινε και reality show με γυναίκες cougar, και τηλεοπτική σειρά cougar. Η Αγγλίδα συγγραφέας Βάλερυ Γκίμπσον, δηλωμένη cougar, έγραψε το μπεστ σέλλερ «Cougar: A Guide For Older Women Dating Younger Men», Κούγκαρ: Οδηγός για τις μεγαλύτερες γυναίκες που προτιμούν νεώτερους άνδρες.

Διαβάστε ακόμα:

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ