ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ

 

Πέφτει ο κομουνισμός στην ανατολική Ευρώπη και σ’ όλες τις χώρες που έκανε κουμάντο το ΚΚ, το τοπικό κομουνιστικό κόμμα, επιτόπου τον πρώτο λόγο έχει η μαφία. Φοβερά πράγματα.

Επί υπαρκτού, δηλαδή ανύπαρκτου σοσιαλισμού, έτσι τα λέγανε μέχρι το 1990 τα καθεστώτα που στήθηκαν μετά τον πόλεμο, ήταν αδιανόητες οι συμμορίες του οργανωμένου εγκλήματος. Και ως δια μαγείας συγκροτήθηκαν σε μία νύχτα, κυριολεκτικά.

Οι πιο στυγνές, οι πιο ωμές εστίες κακοποιών ξεφύτρωσαν στην Αλβανία μετά τη δικτατορία του Χότζα, ο οποίος γεννήθηκε σα σήμερα 16 Οκτωβρίου, το 1908. Η Πολωνία, η Τσεχία ξεπάστρεψαν μάλλον σύντομα τον αμερικάνικου τύπου γκαγστεριμό. Υπέφεραν περισσότερο η Ρουμανία και η Βουλγαρία. Από το μέτριο μέχρι το μηδαμινό η παρανομία στην Ουγγαρία. Στην Αλβανία το έργο ήταν διαφορετικό. Δηλαδή;

Ας το πάρει το ποτάμι. Μέλη της μαφίας ήταν και αρχηγοί κομμάτων. Δεν λέω τίποτα άγνωστο στις μυστικές υπηρεσίες όλων των ευρωπαϊκών χωρών. Ο Μπερίσα, που κέρδισε κι έχασε, είχε εξαγνιστεί. Αυτό αρκεί. Ο πρωθυπουργός από το 2013, αυτός ο Έντυ Ράμα, που έσκασε μύτη ως... σοσιαλιστικό κόμμα είναι ζόρικο πράμα.

Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ της Αλβανίας ήταν ο ποιητής Φάτος Νάνο. Σοσιαλιστής και μαφιόζος. Αυτός έβαλε στο παιχνίδι της πολιτικής τον Έντυ, ο οποίος όμως δεν είναι του τσατσέ. Σε καμιά περίπτωση τσάτσος. Έκανε τον ζωγράφο στο Παρίσι, και μετά έγινε δήμαρχος στα Τίρανα.

Και επειδή μιλάμε για μαφιόζικη δράση με το έμπα της δεκαετίας '90 στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Γνωστή και τη βίωσε στο πετσί της η Ελλάδα τη λαίλαπα από την Αλβανία. Με την ευκαιρία μια αληθινή ιστορία.
Τον Μάρτιο του 1998 ο πρόεδρος της κοινότητας Παλαιού Κεραμιδίου στο νομό Πιερίας, κάποιος κύριος Βασίλειος Κουρκούτας, βρήκε τη λύση στο πρόβλημα με τους Αλβανούς. ''Απαγορεύεται να κυκλοφοράνε μετά τη δύση του ηλίου!''.

Μιλάμε σοβαρά, δεν κάνουμε πλάκα. Ο κοινοτάρχης έβγαλε αποσπάσματα στους δρόμους, και όποιος Σκεντέρμπέης τολμούσε να ξεμυτήσει του την πέφτανε δεόντως. Κάποιον Αλβανό τον ρίξανε σε πηγάδι. Φοβερά πράγματα.

Το πιο φοβερό ήταν ότι ξεσηκωθήκανε όλα τα νούμερα που το παίζουν δημοκράτες και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Και λέγανε τα δικά τους. Ντροπή στους φασίστες. Δεν επιτρέπονται αυτά στην Ελλάδα, στο λίκνον της δημοκρατίας, αίσχος στον Κουρκούτα, αυτόν τον Έλληνα Λεπαίν.

Ποια ανθρώπινα δικαιώματα, ρε; Τα ρεμάλια χωρίς ταυτότητα, διαβατήριο, ούτε άδεια εργασίας, έχουν δικαιώματα; Οι κανονικοί άνθρωποι, Έλληνες ή ξένοι έχουν δικαιώματα. Αυτοί που δουλεύουν, που νοικιάζουν σπίτι, που έχουν χαρτιά, που είναι νομοταγείς, είτε Αλβανοί, είτε Κούρδοι, είτε όποιοι. Αυτοί που ληστεύουν, που σκοτώνουν, ποια δικαιώματα έχουν;

Λοιπόν. Αν είναι καθάρματα μια φορά εκείνοι οι Αλβανοί που μπήκαν στην Ελλάδα κι έφτιαξαν συμμοριες, τότε δέκα φορές καθάρματα είναι οι Έλληνες υποστηρικτές τους, αυτοί που λέγανε πως κι εμείς οι Έλληνες έχουμε εφτά εκατομμύρια μετανάστες. Τι πάει να πει αυτό; Ότι οι Έλληνες στην Αμερική και τον Καναδά, την Γερμανία και την Αυστραλια είχαν φτιάξει συμμορίες; Για το μεροκάματο στους Έλληνες τους γινόταν ο κώλος τάληρο από τη δουλειά στο εξωτερικό.

Εδώ οι Αλβανοί μπαίνανε μέσα στα σπίτια και γαμάγανε και δέρνανε. Βρήκανε μπουρδέλο, όχι κράτος στην Ελλάδα. Σε καμία χώρα της Ευρώπης ένα εκατομμύριο δεν έφθασαν οι λαθρομετανάστες. Ποιος σκέφθηκε τα φουκαριάρικα τα γερόντια που ζούσανε μόνοι τους. Λέγαμε ότι ο γέρος πάει από χέσιμο ή πέσιμο. Άλλαξε η παροιμία. Και από Αλβανό πάει ο γέρος στην Ελλάδα.

Έπρεπε να πέσει η πείνα στο μπουρδέλο για να αρχίσουν να αραιώνουν οι Αλβανοί κακοποιοί. Διαφορετικά θα γινόταν το τούμπα έργο του Κουρκούτα. Ντιρεκτίβα αλβανική: ''Απογορεύεται στους Έλληνες να κυκλοφοράνε μετά τη δύση του ηλίου''.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ... ΚΑΜΜΕΝΟ