ΣΤΑ GAY BAR ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ

 

Ποιος το είπε το «Όχι» την 28η Οκτωβρίου, σα σήμερα το 1940; Αυτό το κόλλημα για χρόνια, ακόμα και σήμερα σε κάποιο βαθμό, κρατάει στην Ελλάδα.

Κάνουνε πέρα το ίδιο το γεγονός, ότι η Ελλάδα, οι Έλληνες, σαν ένας άνθρωπος, αντιστάθηκε, πολέμησε στο μέτωπο της Αλβανίας. Αυτό το «Όχι» που είπε ο Έλληνας φαντάρος, ο αγρότης, ο εργάτης, ο φοιτητής, ο βιοτέχνης, ο δημόσιος υπάλληλος, ο αξιωματικός του στρατού, αυτό το Μέγα και Ηρωικό «Όχι» στο Τεπελένι, το Ελμπασάν, την Χειμάρα, που συγκλόνισε την Ευρώπη, το σνομπάρουν στην πραγματικότητα. Ενδιαφέρει ποιος είπε το «Όχι» στον Ιταλό πρέσβη που ζήτησε από τον κυβερνήτη της Ελλάδος, τον Μεταξά, να παραδοθούμε.

Λοιπόν; Ποιος είπε το ''ΟΧΙ''; Δυο είναι οι απόψεις. Η μια ότι το είπε ο πατριώτης, ο εθνικιστής, ο αντικομουνιστής Ιωάννης Μεταξάς. Η άλλη, ότι το «ΌΧΙ» στις 28 Οκτώβρη δεν το είπε ο δικτάτορας Μεταξάς, αλλά ο ελληνικός λαός.
Αυτό τους καίει. Ποια από τις δυο απόψεις θα περάσει στα ελληνόπουλα. Κι ας μη μάθουν τίποτα άλλο. Ότι ο ελληνικός στρατός πολέμησε την Ιταλία κι όχι την Τουρκία. Ότι η 28 Οκτωβρίου δεν έχει καμία σχέση με την Τροία, ούτε με τον Κολοκοτρώνη και τον Αλή Πασά.
Ποιος Μεταξάς; Ένα κάθαρμα ήταν. Όπως ο Μουσολίνι και ο Χίτλερ, οι οποίοι δεν έστειλαν να κατακτήσει την Ελλάδα κανέναν λαό της Ιταλίας και κανέναν λαό της Γερμανίας. Όχι, βέβαια. Οι λαοί είναι καλοί.

Πράγματι, ο Μουσολίνι για να εισβάλει στην Ελλάδα έντυσε στο χακί μαφιόζους, μέλη γκαγκστερικών συμμοριών και κακοποιούς λοιπούς από τις φυλακές. Ο δε Χίτλερ είχε κι αυτός πρόβλημα με τον γερμανικό λαό, που ούτε τον είχε εκλέξει, ούτε τον ήθελε στην εξουσία. Γι’ αυτό ο Χίτλερ έστειλε μεραρχίες στην Ελλάδα στελεχωμένες από όσους ομοφυλόφιλους μάζεψε από τα gay bar της Γερμανίας.

Ποιος Μεταξάς, λοιπόν; Ο ελληνικός λαός το είπε το «Όχι», και το είπε στους φασίστες Μουσολίνι και Χίτλερ, οι οποίοι χωρίς τη συναίνεση του ιταλικού και του γερμανικού λαού, χωρίς τη στρατευμένη νεολαία της Ιταλίας και της Γερμανίας αιματοκύλησαν την Ευρώπη.

Έτσι που λες. «Αέραααα….» φώναζαν οι γίγαντες οι Έλληνες στο αλβανικό μέτωπο και τα έκαναν επάνω τους νταβατζήδες, τοκογλύφοι, παιδεραστές, χούλιγκαν της Ίντερ και της Λάτσιο, όποιο ρεμάλι κατάφερε να μαζέψει ο Ντούτσε να το στείλει για τουρισμό στην Ελλάδα.