ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ!!!

 

Νο1 στον άνθρωπο είναι το σεξ. Σύμφωνοι. Και πολύ υγιές είναι ο καθένας να έχει στη σκέψη του το σεξ. Την επιθυμία της σεξουαλικής επαφής. Άνθρωπος είναι, όχι ζώο. Κάποια ζώα, δηλαδή, δεν έχουν κανένα πρόβλημα αν δεν πηδήξουν ούτε μία φορά στη ζωή τους. Δεν θα πάθουν κάτι, π.χ. να χάσουν ηθικό, να πέσουν σε κατάθλιψη, να φτάσουν στα άκρα, στη βία.

Κι ακριβώς επειδή το σεξ είναι, πρέπει να είναι, πρωτεύον και κυρίαρχο στο δίποδο, παρατηρείται μετά τον πόλεμο ένας πρωταθλητισμός ξερολισμού. Ειδικοί και σκιτζήδες κάθε μέρα μας τα ζαλίζουν με τους συμβουλές τους. Πώς θα κάνετε καλύτερο σεξ. Τέλειο σεξ. Θεϊκό σεξ.

Βρίσκεται, δηλαδή, ο άλλος με το πρόσωπο, οι δυο τους μόνοι, με σκοπό να συνουσιαστούν και θα «παίξουν» σύμφωνα μ’ αυτά που έχουν... διαβάσει από τους σεξολόγους και ερωτολόγους; Μην το κάνετε αυτό, να κάνετε αυτό. Βάλτε μουσική απαλή, φτιάξτε χαμηλό φωτισμό, ανάψτε κεριά, χρησιμοποιήσετε στο χώρο αρωματικά. Διάφορα τέτοια.

Ο οδηγός του καυτού σεξ έχει κι άλλα. Ότι είναι απαραίτητα τα προκαταρκτικά, τα γλυκόλογα, τα χάδια, σε ποια σημεία του σώματος. Και μη βιαστείτε να κάνετε τη διείσδυση. Πότε να την κάνει ο μαλάκας που διαβάζει τις παπαριές των συμβουλάτορων; Μετά από πόση ώρα; Να το πουν κι αυτό! Μετά από 12 λεπτά, από 17, 20, πόσα;

Να δώσω τη δική μου συμβουλή. Δεν υπάρχουν συμβουλές! Κανόνες. Όρια. Τι επιτρέπεται, τι απαγορεύεται. Τι είναι το καλύτερο. Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν υπάρχει. Εκτός από τους δύο πρόσωπα δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Αν μιλάμε για αλήθεια στη σεξουαλική συνεύρεση, τότε ό,τι είναι να γίνει, άστο να έρθει μόνο του. Και μην έχεις στο μυαλό τίποτα. Κανένα πλάνο, καμιά πυξίδα, καμιά... οδηγία. Και το τελευταίο που παίζει είναι πότε θα μπεις μέσα της, πότε θα μπει μέσα μου. Όταν έρθει η στιγμή.

Και πότε είναι η κατάλληλη στιγμή; Ποτέ! Δεν θα αποφασίσει κανένας από τους δυο. Είπαμε, και το εννοούμε. Δεν γίνεται δουλειά με καρμπόν. Άσε να κυλήσει το έργο όπως πάει μόνο του.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΛΕΣ ΤΟ «Σ’ ΑΓΑΠΩ»...