Η ΘΕΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ

 

Μεγαλείο. Παντρεύτηκε και χώρισε δυο φορές η 54χρονη Μόνικα Μπελούτσι, μητέρα δυο παιδιών. Η γυναίκα. Το αιώνιο θηλυκό. Η θεά για όσους αρσενικούς γνωρίζουν να εκτιμούν το γυναικείο κάλλος, σ’ ένα πακέτο με τη θηλυκότητα και τη σεξουαλικότητα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Γυναίκα με σεξουαλικότητα, που την βλέπεις και θες να ορμήσεις, και να μην έχει θηλυκότητα. Όπως το άλλο πλάνο, γυναίκα με θηλυκότητα, τίποτα επάνω της το αρσενικό, και να μην προκαλεί το σεξουαλικό πόθο. 

Στην Monica Bellucci  δεν σταματά μονάχα το αρσενικό μάτι. Μαρμαρώνει και το καλλιτεχνικό. Το κορίτσι έχει ομορφιά διαχρονική. Όχι χυδαία, μεταχειρισμένη ομορφιά. Εμπνέει τον ζωγράφο, τον γλύπτη, τον ποιητή, τον μουσικό και με το πρόσωπο, με το κορμί της Ιταλίδας ταξιδεύει ο καλλιτέχνης στους περασμένους αιώνες.

Μίλησα για μεγαλείο της θεάς. Ναι. Αφού πληροφόρησε το σύμπαν ότι τα περνάει περίφημα με τον νέο της σύντροφο, ευχαρίστησε δημόσια τους δυο πρώην συζύγους της. Το μεγαλείο.

Παντρεύτηκε φωτογράφο μόδας (1990-1994) η Μόνικα Μπελούτσι, που από τα 16 της ήταν μοντέλο, και ηθοποιό (1999-2013). Απέτυχαν και οι δυο γάμοι, άλλωστε γι’ αυτό έφτασε στο διαζύγιο. Και λοιπόν;  ''Ευχαριστώ τους δυο άνδρες της ζωής μου για όλα αυτά που με δίδαξαν κι όλα όσα αποκάλυψα για τον εαυτό μου''. Τεράστια κουβέντα. Μεγαλείο.

Άσχετο αν π.χ. η κυρία δεν θέλει ούτε καλημέρα με τους δυο πρώην. Ήταν κομμάτι της ύπαρξης της, όμως. Και παρά τις όποιες διαφορές, ίσως και τους καυγάδες, παραδέχεται ότι πήρε από τη συμβίωση της με τους δυο πρώην. Πρόσεξε! Λέω ότι ''πήρε'', όχι ότι της ''έδωσαν''. Ο άλλος, πιθανόν, να μην είναι άτομο της προσφοράς. Το ταίρι του, όμως, αν είναι κλάση, τότε παίρνει. Διδάσκεται στο πιο δύσκολο σπορ, αυτό που αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. 

Όπως συμβαίνει το άλλο. Να συζεί κάποιος με άνθρωπο υπέροχο και δοτικό και στο γάμο να μπει και να βγει άδειο μύδι. Η Μπελούτσι είπε για τους δυο αποτυχημένους γάμους της πως χάρη σ’ αυτούς τους συζύγους είχα την ευκαιρία να δω πράγματα στον εαυτό μου που δεν τα γνώριζα.