ΦΥΛΑΚΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΑΝΤΙ ΤΗΣ... ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑΣ

 

Κατ’ αρχήν, δεν φταίνε οι δικαστές, που έβαλαν φυλακή για δέκα χρόνια την 53χρονη καθαρίστρια. Είναι αίσχος αυτή η ελληνική πατέντα, ότι φταίνε οι διαιτητές, οι αστυνόμοι, οι πυροσβέστες, οι αγροφύλακες, οι τελωνειακοί, οι όποιοι.

Τη δουλειά τους έκαναν οι δικαστές, απλά εφάρμοσαν το νόμο. Ούτε οι νόμοι φταίνε, ούτε οι νομοθέτες. Της έκαναν και χάρη της φουκαριάρας καθαρίστριας, διότι τα 15 χρόνια σε πρώτο βαθμό τα μείωσαν σε δέκα από το εφετείο.

Γνωστή η ιστορία. Στα 30 της η κυρία διέπραξε απάτη και πλαστογραφία. Για να ζήσει την οικογένεια, δυο παιδιά και ανάπηρο σύζυγο, υποχρεώθηκε η άμοιρη να δηλώσει ότι πράγματι τελείωσε την ΣΤ’ δημοτικού.

Το θέμα θα ρυθμιστεί νομοθετικά και νόμιμα η δυστυχισμένη θα αποφυλακιστεί. Δεν θα μπει φυλακή στη θέση της ο Τσίπρας. Και ο κάθε προηγούμενος πρωθυπουργός που δεν υλοποίησε ούτε τα μισά από τα μισά των μισών που είχε εξαγγείλει. Που είχε εξαπατήσει τον κόσμο, δηλαδή.

Δεν είμαι ψεύτης και λουμπίνα, θα πει ο Τσίπρας. Πριν γίνω πρωθυπουργός ήμουνα βέβαιος ότι θα εφάρμοζα αυτά τα απίθανα, όπως τα χαρακτήριζαν οι αντίπαλοι μου. Δεν τον πιστεύω τον Τσίπρα. Έχω κάθε δικαίωμα να είμαι σίγουρος ότι συνειδητά… γνώριζε ότι είναι σκέτες μπούρδες όσα… δεσμευότανε.

Και γιατί δεν παραιτήθηκε ο Τσίπρας όταν, όπως ο ίδιος ομολόγησε, απέτυχε στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, με συνέπεια να ΖΗΜΙΩΣΕΙ το δημόσιο εκατομμύρια κι όχι κάποιες ψωροχιλιάδες όπως η καθαρίστρια. Η οποία στο φινάλε δούλευε, πρόσφερε εργασία, χωρίς να την βοηθάει κανένας Καρανίκας, που διορίστηκε... νόμιμα και αποδίδει ως σύμβουλος του πρωθυπουργού.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΙΑΒΟΛΙΚΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΔΥΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΩΝ