ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΡΝΟ; ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ…ΚΑΛΑ!

 

Τι σημαίνει να βλέπει κανείς πορνό; Το πρώτο, με το οποίο δύσκολα θα υπάρχει διαφωνία, είναι πως οι... εραστές του πορνό είναι σεξουαλικά πεινασμένοι. Και δεν τη ψάχνουν πολύ αυτή την δεδομένη διαπίστωση. Ότι όσο περισσότερο κάποιος, κάποια μπανίζει πορνό, τόσο λιγώτερο ικανοποιημένος είναι στην ερωτική της ζωή.

Εξαιρέσεις δεν αποκλείονται. Πάντα. Άτομα με σεξουαλική υπερδραστηριότητα να κάνουν κέφι και το πορνό.

Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα όσοι βλέπουν μάλλον συστηματικά ταινίες πορνό ή τη βρίσκουν σε κανάλι με τολμηρά σέξυ βίντεο, τους τοποθετούν σε τρεις κατηγορίες. Ο καθένας ίσως αποτελεί μόνος του μια κατηγορία, αλλά προκειμένου να βγουν συμπεράσματα κατηγοριοποιήθηκαν οι πορνολάτρεις.

Στην άλφα κατηγορία οι καταναλωτές τηλεοπτικού πορνοθεάματος είναι το 75% και μόνο για την ευχαρίστησή τους κατά μέσο όρο διαθέτουν 24 λεπτά την εβδομάδα. Κατά τους ερευνητές επιστήμονες τα άτομα της άλφα κατηγορίας είναι απόλυτα ισορροπημένα.

Στη βήτα κατηγορία ανήκουν εκείνοι που βλέπουν γιατί είναι εθισμένοι. Το πορνό, εξάρτηση σκέτη, τους έχει γίνει αλκοολίκι. Διάρκεια 17 λεπτά και το ποσοστό των… πασχόντων φτάνει το 12.2%.

Στην τρίτη κατηγορία, ποσοστό 11.8% και διάρκεια 110 λεπτά την εβδομάδα, το πράμα είναι ανησυχητικό. Γι’ αυτούς το πορνό είναι σχεδόν καθημερινότητα, και μια “απάντηση”, μια αντίδραση στα ψυχοπλακωτικά τους. Δεν είναι πολύ στα καλά τους, θεωρούνται ψυχικά όχι υγιείς.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΠΙΟ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΡΑΥΓΗ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ