ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΣΕΞ!

 

Χωρίσαμε διότι είμαστε διαφορετικοί στον πιο σημαντικό κρίκο της σχέσης μας. Αυτό είπε δημόσια ο γνωστός κύριος και αναφερόταν στο τέλος της σχέσης του με την επίσης γνωστή κυρία.

Ποιος, αλήθεια, είναι ο πιο σημαντικός κρίκος σε μια σχέση; Για να κάνουμε ταμείο. Μιλάμε για σχέση άνδρα και γυναίκας, ένα το κρατούμενο. Και δυο, μιλάμε για ερωτική σχέση, όχι κάτι άλλο. Δεν γίνεται λόγος για φιλική σχέση, για παρείστικη, για επαγγελματική, για συγγενική. Άλλα γήπεδα αυτά. Το ναρκοπέδιο θα το περπατήσουν οι δυο τους στην ερωτική σχέση.

Ασφαλώς και δεν θα κάνουμε κουτσομπολιό για το συγκεκριμένη πρώην πια ζευγάρι. Καμιά αναφορά και στα ονόματα τους. Με ποιο δικαίωμα, άλλωστε, να καταπιαστεί κανείς με τα προσωπικά του αλλουνού. Ακόμα κι αν ο ένας από τους δυο δώσει ξεκάθαρα την αφορμή. Συμπέρασμα σ' αυτό που λέγεται ''ανθρώπινες σχέσεις'', δηλαδή το πιο δύσκολο έργο στη ζωή, βγαίνει μόνο αν η κουβέντα είναι ολότελα ακαδημαϊκή. Φιλολογική. Να μην ακουμπάει πρόσωπα.

Τι είπε ο άνθρωπος; ''Είμαστε διαφορετικοί στο πιο σημαντικό κρίκο της σχέσης μας''.

Ένας, ΜΟΝΟ ένας είναι ο κρίκος ανάμεσα σε άνδρα και γυναίκα. Το σεξ. Η σεξουαλική επαφή. Η σεξουαλική επικοινωνία. Παίζει κι αυτή. Να ερεθίζει, να προκαλεί ερωτικά, σαρκικά, να φαντασιώνεται ο ένας τον άλλον και εκτός διαδικασίας συνουσίας. Γιατί το ''ερωτικό παιχνίδι'' δεν απουσιάζει ποτέ από μια σχέση, που θέλει να παραμείνει και ερωτική.

Δεν υπάρχει ο πιο σημαντικός κρίκος. Δεν υπάρχουν δύο και τρεις και περισσότεροι κρίκοι που μπορούν να δένουν ερωτικά άνδρα και γυναίκα. Υπάρχει μόνον ένας κρίκος. Το σεξ. Μόνον το σεξ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο.

Να το πούμε... ανάποδα. Ποτέ δεν θα φτάσει στο χωρισμό ζευγάρι, και με σοβαρές διαφορές ανάμεσα τους, αν ικανοποιούνται σεξουαλικά και οι δυο. Κανόνας, με τις εξαιρέσεις του, βέβαια.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΤΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ...