ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ GAY ΘΑ ΤΟΥ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑ

 

“Στηρίζω τον ομοφυλόφιλο γιο μου... ” δήλωσε για μια φορά ακόμα ο Μάτζικ Τζόνσον, ο θρύλος του μπάσκετ. Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Γιατί τον στηρίζει; Μια χοντρή αδελφή, ένα παιδοβούβαλο, όχι πλέον ανήλικος είναι ο γιος Magic (φώτο). Μήπως, δηλαδή, χρειασθεί να του βρει γκόμενο;

Ειλικρινά δεν την καταλαβαίνω αυτή τη ''στήριξη'' του μπαμπά στον κανακάρη. Υποψιάζομαι, μάλιστα, ότι ο υιός Johnson, σκέτη Lady, κουνιστή και ψηλομύτα, δεν έχει καν ανάγκη την πατρική... κατανόηση και στήριξη. Σιγά, καλέ, που ψοφάει να τονώσει τον ηθικό του, να ντραπεί επειδή είναι ομοφυλόφιλος.

Έχω μία ερώτηση στον father super Magic. Εάν ο γιος του ήταν ετεροφυλόφιλος και είχε ανάγκη την γονεϊκή... στήριξη θα την πρόσφερε; Π.χ. αν ο γιος, ο straight, όχι ο gay δεν μπορούσε να ρίξει γκόμενα, τότε ο Μάτζικ Τζόνσον θα καθάριζε σχετικώς;

Η κουβέντα είναι μία. Τον προσβάλλει τον γιο του όποιος βγαίνει στο μπαλκόνι και λεει “τον στηρίζω” επειδή το παλληκάρι είναι ομοφυλόφιλος. Σα να λέει ότι ναι μεν ατύχησα, που τον γέννησα, αλλά το ξεπερνάω. Τέλος πάντων, τέτοια ηθική του κώλου στήριξη σημαίνει ότι ο γιος μου κάπου μειονεκτεί, ότι είναι... διαφορετικός.

Στο φινάλε, δικαιολογημένο να μη γουστάρει ο μπαμπάς που ο γιος του, η κόρη του έχει τις δικές του προτιμήσεις, για τις οποίες, άλλωστε, δεν αποφάσισε ο ίδιος, η ίδια. Όταν, όμως, λέει “Στηρίζω τον γιο μου...” αποδέχεσαι ότι το παιδί σου είναι προβληματικό.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ