ΟΤΑΝ Η ΛΑΒΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ…

 

Ποια είναι η καλύτερη στάση στο σεξ. Δεν υπάρχει πιο αντιερωτική ερώτηση απ’ αυτή. Χιλιάδες διαφορετικά ρεπορτάζ σχετικά με την καλύτερη στάση έχουν γραφτεί και αναπαραχθεί. Τελικά, ποια είναι η καλύτερη στάση; Η καμία!

Βλέπεις το κορίτσι με τα ολοφέγγαρα στο στήθος, την φεγγαροθεά, που σου μιλάει χωρίς να πει λέξη, που σου ανάβει άστρα και φωτιές. Κι εσύ θα… προβληματιστείς με το ακαδημαϊκό ερώτημα, ποια είναι η καλύτερη στάση για να βγάλετε τη λάβα, εσύ και το κορίτσι μαζί;

Ποια είναι η καλύτερη ώρα για σεξ. Άλλη ερώτηση που ξενερώνει. Ποιο είναι το καλύτερο μέρος στο σπίτι για να παρθείτε. Ποιο σημείο στο κορμί της γυναίκας χαρίζει μεγαλύτερο ερεθισμό. Ποια λέξη την φτιάχνει, την προετοιμάζει για να της έρθει ο οργασμός. Αυτά κι άλλα τέτοια δεν υπάρχουν.

Είναι σα να ανοίγεις το τεφτέρι της μαγειρικής και διαβάζεις τόσο σκόρδο, τόσο λεμόνι και τόσο αλάτι να βάλεις στο τηγάνι και να το βράσεις τόσα λεπτά. Και το τεφτέρι του μηχανικού, τόσο σίδερο, τόσο μπετόν για να δέσει η δουλειά.

Ο πόθος έχει φουντώσει στο κορμί, πανέτοιμη η λάβα να ξεχυθεί, να απλωθεί το πάθος στα σεντόνια επάνω, να κεράσει τις χαρές του έρωτα. Και πριν ξεκινήσει το μυστήριο, πριν ανθίσουν οι σεξουαλικές ηδονές, να το… συζητήσουμε, ποια είναι η καλύτερη στάση, που θα λάβει χώρα το σμίξιμο, ακόμα με ποιο τρόπο, κανονικά, ιεροαποστολικά, πρωκτικά, αλά ''69'' κ.α.

Να το ξαναπούμε. Με στρατιωτικούς βηματισμούς, με οδηγίες προσανατολισμού, με όρους πειθαρχίας δεν ξεκινάει η μαγεία της συνουσίας, γιατί από την εποχή του Διονύσου η αλήθεια στον έρωτα είναι δεμένη με την ελευθερία, την ελευθεριότητα.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΩΝΙΚΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΣΙΩΠΗ...