ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ

 

Personal trainer. Τα λένε όλα οι δυο λέξεις. Ο προσωπικός γυμναστής. Αυτός και ο «μαθητής» του, η «μαθήτρια του», που μπορεί να είναι η Μαντόνα, ο Μπράντ Πητ, ένας πρωθυπουργός, ένας μεγιστάνας των μπίζνες. Οι δυο τους. Κανείς δεν ξέρει τι τρέχει μεταξύ τους, στις πολύ προσωπικές τους στιγμές. Και μέχρι που φθάνει η «συνεργασία» τους στην αίθουσα γυμναστηρίου.

Το 2009 ξέσπασε το σκάνδαλο. Έγινε «γνωστό» το άγνωστο ερωτικοσεξουαλικό μπέρδεμα του τότε πρωθυπουργού της Αγγλίας Γκόρντον Μπράουν και της περιβόητης Μίλυ Ντόμπυ. Μία 42χρονη γυμνάστρια (φώτο), ο ορισμός του αδίστακτου ατόμου, η οποία στο κρεβάτι τα έκανε όλα, με άνδρες και γυναίκες πελάτισσές της.

Κατάξανθη, βλέμμα σκληρό και παγωμένο, χέρια στιβαρά η Milly και το ταλέντο να χαρίζει στον πελάτη αυτό που πραγματικά επιδιώκει. Τη χαλάρωση. Να τον «φτιάχνει» πριν αυτός ξεκινήσει την ημέρα του. Μιλάμε για πρόσωπα της εξουσίας και του χρήματος.

Η Ντόμπυ έπιασε στα πράσα τον σύζυγό της με μια γυμνάστρια και μετά το διαζύγιο της τράβηξε το δικό της δρόμο, απελευθερώνοντας τα προσόντα της αλλά και τις ανομολόγητες επιθυμίες της.

Τελικά, ο Γκόρντον Μπράουν ήταν ένα θύμα της. Κάνανε ό,τι κάνανε, κι αυτή βιντεοσκοπούσε τα πάντα. Το πράγμα αποκαλύφθηκε, όμως χωρίς να βγει στον αέρα κάποια κασέτα. Η ίδια δήλωσε: «Μεγάλη μου τιμή που με επέλεξε ο πρωθυπουργός, στον οποίο φέρομαι όπως σ’ όλους τους πελάτες μου. Νομίζω ότι τον βοηθάω και είμαι ευχαριστημένη γι’ αυτό. Χάρη στο πρόγραμμά μου είναι σε θέση να ασκεί καλύτερα τα καθήκοντά του».
Ο Σκωτέζος James Gordon Brown γεννήθηκε στη Γλασκώβη το 1951, σα σήμερα 20 Φεβρουαρίου, και ως αρχηγός του εργατικού κόμματος διαδέχτηκε στην πρωθυπουργία τον Τόνυ Μπλερ, από τον Ιούνιο του 2007 μέχρι τον Μάιο του 2010. Λαμόγιο. Μπλεγμένος σε οικονομικά σκάνδαλα. Αποκαλύφθηκε ότι το δημόσιο ταμείο πλήρωνε παράνομα μέχρι και την καθαρίστρια στο σπίτι του. Αυτή δεν την πηδούσε. Μην πέσεις σε πρωθυπουργό λυγούρη. Και λεχρίτη μαζί.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΦΩΝΙΚΟ ΑΞΙΖΕΙ Η ΣΙΩΠΗ...