ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ LESBIAN, ΔΗΛΩΝΕΙ BISEXUAL

 

Αυτό το άκουσα πρώτη φορά. Μία γυναίκα να δηλώνει μπροστά στις κάμερες ότι της αρέσει να «δίνει» οργασμό. Εντάξει, δεν λέει όχι και στο δικό της «τελείωμα». Στο σεξ, όμως, την ικανοποιεί περισσότερο να χαρίζει τον οργασμό στο ταίρι της, παρά να τον απολαμβάνει η ίδια.

Δεν είναι δύσκολο να αποκωδικοποιήσει κανείς το «μήνυμα», το οποίο μάλλον απευθύνεται σε γυναίκες. «Κοπιάστε, είμαι ανοικτή σε επαφή, σε σχέση, θα περάσετε καλά μαζί μου…». Κάτι τέτοιο.

Η Κάρα Ντελεβίν αυτοσυστήνεται bisexual και εξοργίζεται που την υποπτεύονται για lesbian. Διάσημο σούπερ μόντελ, 26 χρονών, από πιτσιρίκα στο κόλπο. Ξεκίνησε τις φωτογραφίες από τα 10 της και στα 17 βγήκε στην πασαρέλα.

Γουστάρει να προκαλεί η Care Delevingne, με τα πυκνά φρύδια. Μη σου κολλήσει το ψώνιο. Να είσαι κάποιος, ηθοποιός, τραγουδιστής. Και όλο κάτι να κάνεις, κάτι αβανταδόρικο για τα ΜΜΕ να πεις, προκειμένου να κυκλοφορεί η φάτσα σου, πέρα από την όποια επαγγελματική δραστηριότητα.

Η Αγγλίδα Κάρα Ντελεβίν έγινε και τραγουδίστρια, και ηθοποιός και τα βάζει με τους παλαιομοδίτες straight, επειδή δεν της αρέσουν μόνον οι άνδρες, αλλά και οι γυναίκες. «Είμαι μπαϋσεξουαλ, όχι λεσβία».

Διαβάστε ακόμα:

ΙΩΑΝΝΗ, ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ...